Στον Άρειο Πάγο για τις υποκλοπές ο Στ. Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης συναντάται αυτή την ώρα με την εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου, Γεωργία Αδειλινη, με φόντο τις νέες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για ενιαίο κέντρο παρακολουθήσεων ΕΥΠ - Pretador

κασσελακης αρειος παγος

O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πέρασε λίγο μετά τις 9.30 το πρωί της Τρίτης την πόρτα του Άρειου Πάγου συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Κ.Ο. Σωκράτη Φάμελλο και τον τομεάρχη Δικαιοσύνης Γιάννη Σαρακιώτη.

Η συνάντηση έρχεται έπειτα από τις νέες, καταιγιστικές εξελίξεις στο θέμα των παρακολουθήσεων, που περιλαμβάνουν τις καταγγελίες του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου στην επιτροπή LIBE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για απειλές και διώξεις των μελών της Αρχής που διερευνούσαν την υπόθεση, καθώς και για τις πραξικοπηματικές αλλαγές στη σύνθεσή της ΑΔΑΕ. Τα νέα στοιχεία αναδεικνύουν πως το κοινό συντονιστικό κέντρο αξιωματούχων της ΕΥΠ και ιδιωτών-φορέων του παράνομου λογισμικού υπήρχε ώστε να γίνεται ολική παρακολούθηση πολιτικών, υπηρεσιακών παραγόντων, δημοσιογράφων, της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και επιχειρηματιών.

Επίσης, η συνάντηση γίνεται στη σκιά της απόφασης της Γ. Αδειλίνη, να αφαιρέσει την υπόθεση από τους εισαγγελείς Πρωτοδικών και να διαβιβαστούν οι δικογραφίες στον Άρειο Πάγο – μιας απόφασης που προκάλεσε αντιδράσεις και επικριτικά σχόλια για «μεθοδεύσεις» υπό τον μανδύα «αναβάθμισης» της έρευνας.

Στη συνέχεια της ημέρας, ο Αρχηγός της Αξιωματικής θα έχει (12.00 το μεσημέρι) συνάντηση με το Προεδρείο του ΑΣΕΠ στην έδρα της Ανεξάρτητης Αρχής ενώ στις 18.00 θα πραγματοποιήσει ομιλία κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Πακιστάν: Τουλάχιστον 143 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον Απρίλιο λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων

AP22242277968711

Πακιστάν: Τουλάχιστον 143 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον Απρίλιο λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων

«Αυτά τα ασυνήθιστα μοντέλα βροχοπτώσεων είναι άμεση επίπτωση της κλιματικής αλλαγής».

«Κάνω τη σωστή επιλογή για το παιδί μου;» – Τι αποκαλύπτει η Εριέττα Κούρκουλου για τη βίγκαν διατροφή του γιου της

418772443 18022281412941275 8315185596764891479 n

«Κάνω τη σωστή επιλογή για το παιδί μου;» – Τι αποκαλύπτει η Εριέττα Κούρκουλου για τη βίγκαν διατροφή του γιου της

«Μέσα από αυτή τη διαδρομή έμαθα να έχω εμπιστοσύνη στο παιδί μου. Ότι μπορεί να…