Newsroom

Newsroom

Στον αέρα η διεξαγωγή του ντιμπέιτ

Στον «αέρα» βρίσκεται η διεξαγωγή ντιμπέιτ εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου, καθώς οι συζητήσεις μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ…

debate

Στον «αέρα» βρίσκεται η διεξαγωγή ντιμπέιτ εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου, καθώς οι συζητήσεις μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ οδήγησαν σε ρήξη των δύο πλευρών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί τη διεξαγωγή καμίας τηλεμαχίας και έκανε ότι μπορούσε για να τη δυναμιτίσει.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, η οποία επαναλάμβανε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για διεξαγωγή δύο debate. Ένα, μεταξύ του αρχηγού της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και ένα μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, καθώς επίσης και ενός με όλους τους αρχηγούς εκτός της Χρυσής Αυγής.

«Την ώρα που είχαν απολύτως συμφωνηθεί οι βασικοί άξονες και το πλαίσιο της τηλεμαχίας και ενώ οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για την έκδοση κοινής ανακοίνωσης εντός της ημέρας, ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο χθες το απόγευμα, όσο και σήμερα το μεσημέρι, εξέδωσε εσπευσμένα, δύο ανακοινώσεις, αγνοώντας ακόμα και τον ίδιο του τον λόγο και κατεδαφίζοντας όλα όσα είχαν προηγουμένως συμφωνηθεί», σχολίασε από την πλευρά του ο κ. Μιχελάκης.

Υποστήριξε επίσης ότι μόλις οι εκπρόσωποί των δύο κομμάτων έδωσαν τα χέρια για την τηλεμαχία των δύο αρχηγών, αμέσως μετά ο ΣΥΡΙΖΑ «έσπευσε να τα ανακατέψει όλα: ονόματα δημοσιογράφων, διαδικασίες, ακόμα και εμπαιγμό των άλλων κομμάτων, με στόχο να τα τινάξει όλα στον αέρα».

Έντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που επανήλθε στο θέμα, χαρακτηρίζοντας «θρασύδειλη» τη στάση τη ΝΔ.
«Η ΝΔ μετά από σιγή ημερών αποφασίζει τελικά να ανακοινώσει την προειλημμένη της απόφαση για μη διεξαγωγή ντιμπέιτ, φοβούμενη την προβολή και την αντιπαράθεση των θέσεων των κομμάτων μπροστά στον ελληνικό λαό. Πρόκειται για μια θρασύδειλη πολιτική στάση που την εκθέτει ανεπανόρθωτα», επισήμανε στη νεότερη ανακοίνωσή του.

Υποστήριξε παράλληλα ότι δεν είχε υπάρξει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο κομμάτων, αφού, όπως ανέφερε, «η ΝΔ κατ’ εξακολούθηση έψαχνε για προσχήματα και κρυβόταν, αναβάλλοντας τις επαφές μεταξύ των εκπροσώπων τύπων των κομμάτων, ενώ παράλληλα διέρρεε ψευδώς ότι η συμφωνία είχε κλείσει».

«Στη σημερινή συνάντηση μεταξύ του κ.Παππά και του κ.Μουρούτη, που έγινε μετά από επίμονες οχλήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για να εξακριβωθεί επιτέλους αν η ΝΔ επιθυμούσε το ντιμπέιτ και με δεδομένο ότι ο χρόνος ήταν ασφυκτικός, αποκαλύφθηκε ότι ο κ.Σαμαράς φοβάται», συμπλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.


Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

via 252863 212661 type13262

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

Απαράδεκτος 44χρονος στη Χερσόνησο της Κρήτης άσκησε βία στη γυναίκα του και τα παιδιά του

Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο πατέρας και κόρη που τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα – Μία σύλληψη

fotovolida

Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο πατέρας και κόρη που τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα – Μία σύλληψη

Ο άνδρας εκτόξευσε χθες το απόγευμα μία ναυτική φωτοβολίδα που κατέληξε στην αυλή σπιτιού, με…

Μιχάλης Ρέππας: Το συγκινητικό αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου – «Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο»

μιχαλης ρεππας

Μιχάλης Ρέππας: Το συγκινητικό αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου – «Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο»

Το δικό του «αντίο» στην Άννα Παναγιωτοπούλου είπε ο Μιχάλης Ρέπας