Stoiximan: Μία εταιρεία που επενδύει στον αθλητισμό

Τεράστια χαμόγελα ευτυχίας και εθνικής υπερηφάνειας προσέφεραν απλόχερα οι Έλληνες Ολυμπιονίκες του Ρίο. Τα χρυσά μετάλλια της Άννας Κορακάκη, του Λευτέρη Πετρούνια και της Κατερίνας Στεφανίδη έκαναν περήφανους όλους τους Έλληνες σε όλον τον κόσμο.

57d82cde1dc5243b3c8b49bf

Πίσω από τους χρυσούς ολυμπιονίκες μας, εκτός προφανώς των κόπων και των θυσιών τους, βρίσκεται ένας σημαντικός χορηγός. Μια εταιρία που έχει επιλέξει να επενδύσει στον αθλητισμό και τους Έλληνες αθλητές. Η Stoiximan.

Η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο στην Ελλάδα, έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια για τη στήριξη που παρέχει στον Ελληνικό Αθλητισμό, μέσω του εκτεταμένου προγράμματος που υλοποίει.

Όταν ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής σχετικά με την ενίσχυση των Ελλήνων αθλητών «στο δρόμο για το Ρίο», η Stoiximan ανταποκρίθηκε θετικά και άμεσα.

Προσέφερε την αρωγή της στην Εθνική Ομάδα Πόλο και στους αθλητές Λευτέρη Πετρούνια, Κατερίνα Στεφανίδη, Βασιλική Μιλλούση, Βάσω Βουγιούκα, Άννα Κορακάκη, Κυριάκο Ιωάννου, Ράνια Ρεμπούλη.

Όμως, η στήριξη στους αθλητές δεν ξεκίνησε τότε.

Η απόφαση της Stoiximan ήρθε να προστεθεί στη στήριξη που παρέχει η εταιρεία, σε κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες, σε αθλητικά σωματεία και συλλόγους, στις Εθνικές Ομάδες Πόλο και Βόλεϊ, ανδρών και γυναικών, καθώς και σε αθλητικές διοργανώσεις, όπως ο ιστορικός Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος, στον οποίο αποτέλεσε και το μεγάλο χορηγό.


Σταθερό στήριγμα στους αθλητές

Τα τελευταία χρόνια, δεδομένης της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας για την Ελλάδα, η Πολιτεία φαίνεται απούσα. Η κρατική ενίσχυση των λιγότερο δημοφιλών και προβεβλημένων ελληνικών αθλημάτων όπως και η κατασκευή και συντήρηση αθλητικών υποδομών, βαίνει συνεχώς μειούμενη, αναδεικνύοντας τη σημασία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Τρανό παράδειγμα ο χώρος που προπονούταν η Άννα Κορακάκη για τον οποίο χύθηκαν τόνοι μελάνι.

Η Stoiximan παραμένει σταθερό στήριγμα σε αυτούς ακριβούς τους αθλητές. Τους Έλληνες αθλητές ατομικών αγωνισμάτων, όχι τόσο δημοφιλών στη χώρα μας.

«H στήριξή μας στον ελληνικό αθλητισμό είναι μέρος της αποστολής μας. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας δράσης, μπορώ να πω και της ίδιας της λειτουργίας μας. Το αντικείμενό δραστηριότητάς μας είναι ο αθλητισμός και θεωρούμε χρέος μας να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον ελληνικό αθλητισμό και τους Έλληνες αθλητές», σημείωσε ο Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ της Stoiximan.

«Η δέσμευσή μας για συνέχιση και διεύρυνση της στήριξης που παρέχουμε στους Έλληνες αθλητές είναι δεδομένη. Στο πλαίσιο αυτό, όλοι οι αθλητές και ευελπιστούμε ακόμη περισσότεροι, θα συνεχίσουν να βρίσκονται μαζί μας και στο δρόμο για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, του 2020».


Υπερήφανος χορηγός και της ΔΟΑ

Η Stoiximan, αποτελεί ταυτόχρονα και υπερήφανο χορηγό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας συμβάλλοντας έτσι στην υλοποίηση του πλάνου δράσεων για τη διάδοση του Ολυμπιακού Κινήματος, για την περίοδο 2016-2017.

Μαζί με τον κορυφαίο θεσμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, η εταιρία, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη διάσωση των Αρχών του Ολυμπισμού και τη διάχυση της φιλοσοφίας του Ολυμπισμού μέσα από εκπαιδευτικές και επιμορφωτικές δράσεις.

Παράλληλα με το πρόγραμμα στήριξης του Ελληνικού Αθλητισμού, η Stoiximan υλοποιεί εκτεταμένες δράσεις ενίσχυσης και στήριξης κοινωνικών δομών και οργανισμών που λειτουργούν και αναπτύσσουν σημαντικό έργο στην Ελλάδα, ως αναπόσπαστο μέρος της αποστολής και του οράματός της.

Ενισχύει μέσα από δράσεις και δωρεές, το σημαντικό έργο συλλόγων και κοινωφελών ιδρυμάτων, όπως η Φλόγα, ο Σύλλογος Ελπίδα, το Χαμόγελο του Παιδιού, το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, το Ορφανοτροφείο Θηλέων ‘Μέλισσα’, τους Γιατρούς του Κόσμου, τον Σύλλογο Ατόμων με κινητικά προβλήματα ‘Περπατώ’, το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, το Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης.

Η Stoiximan, μέσα σε λίγα χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας της, έχει αναδειχτεί σε κορυφαία εταιρεία στοιχιματισμού στο διαδίκτυο στην Ελλάδα. Οι πρωτοβουλίες για την στήριξη του αθλητισμού, η ανάπτυξη ενός συντεταγμένου προγράμματος κοινωνικής συνεισφοράς και εταιρικής υπευθυνότητας, αποτελούν και θα συνεχίσουν να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της δραστηριότητάς της.    


Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…