Στο Καβούρι συναντήθηκαν Τσίπρας – Μητσοτάκης

Μεταμεσονύκτια ήταν η συνάντηση που είχε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ξενοδοχείο που κατέλυσε ο Ρώσος πρόεδρος στο Καβούρι.

57492b441dc524f4308b4ef0

Την επιτυχή του επίσκεψη στην Ελλάδα επισήμανε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναφέρθηκε στο θετικό επενδυτικό κλίμα, υπογραμμίζοντας ότι συμφώνησε σε πάρα πολλά θέματα με την ελληνική πλευρά.

«Ελπίζω οι βουλευτές του κόμματός σας να στηρίξουν τις κοινές μας πρωτοβουλίες. Συμφωνήσαμε πολλά πράγματα και είχα μία ουσιαστική συζήτηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» επισήμανε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ευχαριστώντας τον από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε ότι είναι σημαντικό ότι υπάρχει διακομματική συμφωνία για την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων της Ελλάδας με την Ρωσία.

Η χώρα μας, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ, έχει πάρα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα και δεν θα βγει από τον φαύλο κύκλο χωρίς ξένες επενδύσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι η ΝΔ ως μεγάλο φιλελεύθερο κόμμα, παραμένει υπέρμαχη των αποκρατικοποιήσεων και των μεγάλων ξένων επενδύσεων, που μπορούν να πάνε πέρα και από τον τουρισμό. Χαιρόμαστε είπε, που η κυβέρνηση, έστω και καθυστερημένα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Αναφερόμενος στα φλέγοντα γεωπολιτικά θέματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι η Ρωσία μπορεί να παίξει σημαντικότατο ρόλο, ειδικότερα στην επίλυση του Κυπριακού, καθ’ ότι «τα δύσκολα είναι μπροστά μας, παρά την κινητικότητα που παρουσιάζεται.»

Γάζα: Έβγαλαν ζωντανό έμβρυο από την κοιλιά της εγκύου μητέρας του που σκοτώθηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό (video)

ΓΑΖΑ ΒΡΕΦΟΣ

Γάζα: Έβγαλαν ζωντανό έμβρυο από την κοιλιά της εγκύου μητέρας του που σκοτώθηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό (video)

Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των γιατρών, από την στιγμή που αντιλήφθηκαν ότι χτυπούσε η καρδιά του.