Στο έλεος της PETAR και η Κεφαλονιά: Κλειστοί δρόμοι λόγω κατολισθήσεων

Όπως έχει γίνει γνωστό, από τις 5.30 μ.μ. έως και αυτή την ώρα δεν έχει εμφανιστεί κανένα μηχάνημα για τη διάνοιξη του δρόμου ενώ συνεχίζεται ακόμη και η κυκλοφορία με κόσμο να επιστρέφει πίσω απ' τα σημεία που έχουν σημειωθεί καταπτώσεις στο οδόστρωμα.

kefalonia

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν σήμερα Σάββατο, στην Κεφαλονιά.

Συγκεκριμένα, κατολισθήσεις σε τέσσερα σημεία έγιναν στην επαρχιακή οδό από Αγία Ευφημία προς Φισκάρδο, με αποτέλεσμα ο δρόμος να έχει κλείσει από τα Διβαράτα ως τη διασταύρωση με την Άσο. Υπάρχουν εγκλωβισμένοι στο δρόμο ανάμεσα στις καταπτώσεις στο δρόμο.

Γίνονται προσπάθειες να εντοπιστούν τυχόν τραυματίες, καθώς ο δρόμος ήταν σε κυκλοφορία την ώρα που σημειώθηκαν οι κατολισθήσεις.

Πρόκειται για οδό που βρίσκεται στην ευθύνη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που με ευθύνη της, όπως και των υπολοίπων αρμοδίων αρχών, δεν μερίμνησε για τα αναγκαία έργα, ούτε έλαβε μέτρα έστω για την αποφυγή προβλημάτων, ενώ γνώριζε για τα καιρικά φαινόμενα που θα έπληττε από σήμερα τη Δυτική Ελλάδα σε αρκετές περιοχές και την Κεφαλονιά.

Επίσης, ο δρόμος που οδηγεί στην πασίγνωστη και πολύ επισκέψιμη παραλία του Μύρτου ήταν ανοιχτός ενώ υπήρχε προειδοποίηση για τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Πρόκειται για προβλήματα που δεν εμφανίζονται για πρώτη φορά αφού στα συγκεκριμένα σημεία μεγάλα ήταν τα προβλήματα και με τον Ιανό πριν περίπου τρία χρόνια και ακόμη δεν έχει παρθεί κανένα ουσιαστικό μέτρο προστασίας.

Πηγή: www.inkefalonia.gr

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…