Newsroom

Newsroom

Στο εδώλιο οι δύο εκ των συλληφθέντων

Στη δίκη που είναι σε εξέλιξη για την υπόθεση των «τρομοδεμάτων» παραπέμπονται δύο εκ των συλληφθέντων για τη διπλή ληστεία…

Στη δίκη που είναι σε εξέλιξη για την υπόθεση των «τρομοδεμάτων» παραπέμπονται δύο εκ των συλληφθέντων για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό.Σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για αδικήματα που αφορούν ενέργειες της τρομοκρατικής οργάνωσης.Eντωμεταξύ τα δακτυλικά αποτυπώματα ενός ακόμη συλληφθέντα, εκ των τεσσάρων που συμμετείχαν στις δυο ληστείες στην Κοζάνη, ταυτοποιήθηκαν απο τις αρχές σε σταθερά σημεία σε διαμερίσματα-γιάφκες της οργάνωσης Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς.
To βράδυ του Σαββάτου μεταφέρθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και οι τέσσερις δράστες της Κοζάνης.Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για διάπραξη ληστείας από κοινού κατά συρροή, για αρπαγή από κοινού και παράνομη οπλοφορία .Κατα την προσαγωγή το Σάββατο στα δικαστήρια, οι συλληφθέντες φώναξαν συνθήματα κατά των πολιτικών και της αστυνομίας.
Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για την σύλληψη και των υπολοίπων τεσσάρων δραστών.
Να σημειώθει ότι «καθαρά» είναι τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία μετά την ολοκλήρωση της βαλλιστικής έρευνας τα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, τα όπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής σε τρομοκρατική ή άλλη εγκληματική ενέργεια.

Οι τρεις από τους δράστες συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη στη Βέροια και ο τέταρτος στην περιοχή της Πτολεμαΐδας, ενώ σε εξέλιξη είναι αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών.
Oι δράστες αφού πήραν τα διαθέσιμα χρήματα, επιβιβάστηκαν σε δύο οχήματα και τράπηκαν σε φυγή. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές Αρχές και ακολούθησε ευρείας έκτασης επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομικών της Κοζάνης, της Πιερίας και της Ημαθίας.
Ένας απο τους δράστες συνελήφθη τις μεσημεριανές ώρες κοντά στα Ορυχεία της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, σταμάτησε προκειμένου να βάλει φωτιά στο όχημα προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του.
Τρεις συνεργοί του συνελήφθησαν λίγο αργότερα στο κέντρο της Βέροιας.

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

via 252863 212661 type13262

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

Απαράδεκτος 44χρονος στη Χερσόνησο της Κρήτης άσκησε βία στη γυναίκα του και τα παιδιά του

Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο πατέρας και κόρη που τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα – Μία σύλληψη

fotovolida

Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο πατέρας και κόρη που τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα – Μία σύλληψη

Ο άνδρας εκτόξευσε χθες το απόγευμα μία ναυτική φωτοβολίδα που κατέληξε στην αυλή σπιτιού, με…