Newsroom

Newsroom

Στο Αυτόφωρο η "ψυχίατρος" του ΟΚΑΝΑ

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο δικαστήριο, παραπέμφθηκε για να δικαστεί σήμερα, Πέμπτη, η 50χρονη γυναίκα που παρουσιάστηκε ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ και έκανε δηλώσεις για την υπόθεση της αποτρόπαιας δολοφονίας της 4χρονης 'Αννυ σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

anni 1

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο δικαστήριο, παραπέμφθηκε για να δικαστεί σήμερα, Πέμπτη, η 50χρονη γυναίκα που παρουσιάστηκε ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ και έκανε δηλώσεις για την υπόθεση της αποτρόπαιας δολοφονίας της 4χρονης ‘Αννυ σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η γυναίκα που σύμφωνα με τους οικείους της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, υποστήριξε πως ήθελε με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει ώστε να τιμωρηθεί υποδειγματικά ο 27χρονος Βούλγαρος που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 4χρονης κόρης του.

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για διασπορά ψευδών ειδήσεων και ψευδή αναφορά στις αρχές περί τέλεσης πλημμελήματος.

 

Η ψυχίατρος “Μαρία Καλογεροπούλου”

Υπενθυμίζεται ότι 50χρονη γυναίκα είχε καταφέρει να προκαλέσει αναστάτωση στα ΜΜΕ, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως ψυχίατρο του ΟΚΑΝΑ, η οποία μάλιστα είχε ζητήσει επανειλημμένως από τον εισαγγελέα να αφαιρέσει την επιμέλεια της μικρής ‘Αννυ από τους γονείς της.

Η ανακοίνωση του ΟΚΑΝΑ

Ο Οργανισμός με αφορμή τη δημόσια αναστάτωση που προκάλεσαν οι δηλώσεις της υποτιθέμενης ψυχιάτρου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε ότι ουδέποτε υπήρξε εργαζόμενη οποιασδήποτε ειδικότητας με το όνομα Μαρία Καλογεροπούλου.

“Από τον ΟΚΑΝΑ τηλεφωνικά αναζητήθηκε αλλά δεν βρέθηκε να υπάρχει το όνομα της κας Μαρίας Καλογεροπούλου ούτε στους Ιατρικούς Συλλόγους Αθήνας ή Πειραιά”.

Εν συνεχεία, η Εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της φερόμενης ως ψυχιάτρου.

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…