Newsroom

Newsroom

Στις κάλπες οι πολιτικοί αρχηγοί

«Το φόβο το νικήσαμε. Σήμερα ανοίγουμε δρόμο στην ελπίδα, σε ένα καλύτερο αύριο, με το λαό μας ενωμένο, αξιοπρεπή και…

«Το φόβο το νικήσαμε. Σήμερα ανοίγουμε δρόμο στην ελπίδα, σε ένα καλύτερο αύριο, με το λαό μας ενωμένο, αξιοπρεπή και υπηρήφανο», τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Κυψέλη.Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την αισιοδοξία του και υπογράμμισε ότι το μέλλον ανήκει στους «κομιστές της ελπίδα».
Σήμερα μιλάει ο ελληνικός λαός. Αύριο ξεκινάει μια καινούρια εποχή για την Ελλάδα», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, μετά από την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πύλου Μεσσηνίας.
«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ψηφίζουν σήμερα με ελπίδα και χωρίς φόβο», δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Περιστερίου.Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι η Ελλάδα μπορεί να περπατήσει δρόμους προόδου και προοπτικής.
Πιστεύω ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην ευρωπαϊκή οικογένεια με πράξεις και όχι μόνο με διακηρύξεις και η «Δημιουργία ξανά!» θα συμβάλει σ΄ αυτό, δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος, Θάνος Τζήμερος, κατά την έξοδό του από το εκλογικό κέντρο στο Χαλάνδρι, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.
Να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου κάλεσε τους Ελληνες ψηφοφόρους ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά από την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του στο Π. Φάληρο.
«Ο φόβος είναι που σε κάνει να κερδίζεις μία μάχη, η ελπίδα, όμως, σε κάνει να κερδίζεις τον πόλεμο», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Κινήματος, Ανεξάρτητοι Ελληνες, Πάνος Καμμένος, ο οποίος ψήφισε στη Ζαρίφειο Παιδαγωγική Ακαδημία στην Αλεξανδρούπολη.
Η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα εξερχόμενη του εκλογικού τμήματος αντί να προχωρήσει σε κάποια από τις καθιερωμένες δηλώσεις, γνωστοποίησε ότι το ΚΚΕ προχώρησε σε επίσημο διάβημα, μέσω της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης twitter σχετικά με ψευδές μήνυμα που διακινείται από πλαστό λογαριασμό του ΚΚΕ και στο οποίο συστήνεται ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ.Παράλληλα, η Α.Παπαρήγα κάλεσε τους ψηφοφόρους του κόμματος να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά μέχρι να κλείσουν οι κάλπες.
Από χθες η Αττική καίγεται. Ας μην ρίξουμε στην κάλπη τα αποκαΐδια ενός πολιτικού συστήματος», σημείωσε η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη, η οποία ψήφισε στου Ζωγράφου.
Να εξασφαλίσει τη συνοχή της κοινωνίας και την ενότητα του έθνους κάλεσε τον ελληνικό λαό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι αύριο η χώρα πρέπει να έχει κυβέρνηση και επανέλαβε ότι η μόνη κυβέρνηση που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση και να της δώσει προοπτική, είναι μια κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης.
Εντωμεταξύ την πεποίθησή του ότι θα προκύψει το συντομότερο δυνατό η νέα κυβέρνηση που θα ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα του τόπου εξέφρασε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, αφού ψήφισε στην Κηφισιά.

«Βάλαμε τις βάσεις για μια Ελλάδα της αυτοδυναμίας. Πρέπει να συνεχίσουμε με συνέπεια, ευθύνη και πίστη» ανάφερε ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από την Αχαΐα, όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. «Mαζί μπορούμε να φτιάξουμε την Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της υπερηφάνειας και η εγγύηση γι’ αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ» πρόσθεσε.

«Χωρίς καμιά αμφιβολία, η ψήφος του ελληνικού λαού θα σφραγίσει το μέλλον, τουλάχιστον των δυο επομένων ελληνικών γενεών. Θέλω να ελπίζω ότι ο λαός με σύνεση και ηρεμία θα ψηφίσει σωστά», δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος ψήφισε στο 253o Εκλογικό Τμήμα Χανίων.


Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…