Newsroom

Newsroom

Στις φυλακές ανηλίκων έστειλαν τον υπόδικο πρώην σύζυγο της Μαριέττας Γιαννάκου

Την ιδιαίτερη, ευνοϊκή και εξαιρετικά περίεργη μεταχείριση του επιχειρηματία, πρώην άνδρα της Μαριέττας Γιαννάκου, Παναγιώτη Κουτσίκου, ο οποίος έχει συλληφθεί…

koutsikos 2

Την ιδιαίτερη, ευνοϊκή και εξαιρετικά περίεργη μεταχείριση του επιχειρηματία, πρώην άνδρα της Μαριέττας Γιαννάκου, Παναγιώτη Κουτσίκου, ο οποίος έχει συλληφθεί από τον περασμένο Ιούλιο, αποκαλύπτει το Κουτί της Πανδώρας.

Ο Παναγιώτης Κουτσίκος,  πρώην άνδρας της πρώην ευρωβουλευτού της ΝΔ και πρώην υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου, συνελήφθη το βράδυ της 15ης του περασμένου Ιουλίου έξω από την είσοδο του σπιτιού στην Εκάλη. Κατά του επιχειρηματία εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης μετά από καταδικαστική απόφαση κάθειρξης 14 ετών που είχε εκδοθεί σε βάρος του για υπεξαίρεση πολλών εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της εταιρίας της οποίας ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Πρόκειται για την προμηθευτική εταιρία ιατρικών ειδών ERGO, η οποία δραστηριοποιείται επίσης στον χρηματοοικονομικό και ασφαλιστικό τομέα, και εις βάρος του επιχειρηματία είχαν διαπιστωθεί χρέη 11,3 εκατ. ευρώ, ενώ με τις προσαυξήσεις το ποσό ανήλθε στα 20,7 εκατ. ευρώ.

Δύο μήνες μετά τη σύλληψή του, το Κουτί της Πανδώρας, αποκαλύπτει ένα ακόμη πιθανό σκάνδαλο συγκάλυψης ή τουλάχιστον ιδιαίτερης μεταχείρισης του επιχειρηματία από τις αρχές. Όπως φαίνεται ο Παναγιώτης Κουτσίκος δεν μεταφέρθηκε αμέσως σε κατάστημα κράτησης, ούτε καν στο τμήμα μεταγωγών της ΕΛ.ΑΣ. όπως συχνά συμβαίνει σε περίπτωση που δεν υπάρχει χώρος σε φυλακές, αλλά παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις φυλακές των Τρικάλων, και από εκεί, σε μια πρωτοφανή ενέργεια, ενδεικτική της ευνοϊκής μεταχείρισης της οποίας τυγχάνει ο επιχειρηματίας, στις φυλακές ανηλίκων του Αυλώνα, με το πρόσχημα ότι εκεί χρειάζονται ηλεκτρολόγο.

Ο Παναγιώτης Κουτσίκος, η μόνο σχέση του οποίου με την ηλεκτρολογία, είναι οι σπουδές ηλεκτρολόγου-μηχανικού που έχει κάνει, επί πολλά χρόνια, συγκεκριμένα από το 1978 δραστηριοποιείται στον τομέα της προμήθειας ιατρικών ειδών, ως επικεφαλής (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος) της εταιρίας ERGO Ιατρική Προμηθευτική. 

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…