Newsroom

Newsroom

"Στηρίζω τον πρωθυπουργό", το φαρμακερό σχόλιο της Ζωής για το βενζινάδικο (δείτε βίντεο)

«Στηρίζω τον πρωθυπουργό», λέει η Ζωή, τι απαντά για το βενζινάδικο Η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, είπε στην εκπομπή…

kwnstantopoulou

«Στηρίζω τον πρωθυπουργό», λέει η Ζωή, τι απαντά για το βενζινάδικο

Η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, είπε στην εκπομπή του skai «Ακραίως», ότι «αυτό που εισπράττει από τον κόσμο είναι μία αμέριστη εμπιστοσύνη στη νέα κυβέρνηση και μία άνευ προηγουμένου στήριξη, παρά τις αφιλότιμες προσπάθειες που γίνονται από όσους έχουν συμφέροντα από την συνέχιση των μνημονίων. Παρά αυτές τις προσπάθειες, η κοινωνία και οι πολίτες δεν μασάνε».

Αναφερόμενη στη συμφωνία είπε πως «είναι άστοχο να προσπαθεί κανείς να κάνει ερμηνείες με βάση τις διαρροές. Οι συνθέσεις και οι αντιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να ερμηνευτούν ως καπετανάτα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαπραγμάτευση και δεν έχει κανέναν λόγο να μην έχω εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό. Οι προσπάθειες που γίνονται να υπονομευτεί η θέση της Ελλάδας, ξεπερνούν κάθε όριο» και προσέθεσε:

«Εγώ η ίδια είχα απευθυνθεί στα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης, που έχουν απολαύσει διακριτική μεταχείρηση όταν ο λαός στέναζε και τους ρώτησα: Όταν θα μαχόμαστε για τα δίκαια του ελληνικού λαού, εσείς τι θα κάνετε; Με τίνος το μέρος θα είστε; Ήταν ένα ρητορικό ερώτημα».

Η πρόεδρος της Βουλής σχολίασε εκ νέου τα όσα ειπώθηκαν και ακούστηκαν για το περιστατικό σε βενζινάδικο της Αιδηψού.

«Κάθε φορά που ανοίγω κάτι υπάρχει και ένα λάστιχο που σκάει σε βενζινάδικο» ήταν το σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην επισήμανση πως έχει συστήσει πολλές επιτροπές στο Κοινοβούλιο κι έχει ανοίξει πολλούς φακέλους.

Η πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν και ακούστηκαν για το περιστατικό σε βενζινάδικο της Αιδηψού: «Κάνω ένα σχόλιο γιατί έχει σημασία να ξέρουν οι πολίτες κάθε φορά πότε κατασκευάζεται ένα σενάριο και σε σχέση με τι».

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…