«Στην μπούκα του κανονιού» έχει τον Μητσοτάκη ο Μοσκοβισί

Tο τεράστιο πολιτικό του ολίσθημα να κατηγορήσει χωρίς στοιχειά στην Βουλή την Τρίτη, συλλήβδην Ευρωπαίους ηγέτες για «συναλλαγή» στο θέμα της μη εφαρμογής του μέτρου της περικοπής συντάξεων με «αντάλλαγμα» το “όνομα της Μακεδονίας”, έχει προκαλέσει τον θυμό του επίτροπου Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί.  

μοσχοβισι

Τη δυσαρέσκεια του για τις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, περί «ανταλλαγής» του θέματος της μη περικοπής των συντάξεων με τη Συμφωνία των Πρεσπών, εξέφρασε ο επίτροπος Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

 Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Μοσκοβισί είπε στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι αν τον κατηγορούν γιατί έχει συμβάλει στον περιορισμό της λιτότητας στην Ελλάδα, τότε είναι ιδιαίτερα υπερήφανος γι’ αυτό. 

Ο Ευρωπαίος επίτροπος ήταν ενημερωμένος για τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη, όπως και για την κριτική που του ασκεί η Νέα Δημοκρατία, από τη στιγμή που μίλησε στο ελληνικό Κοινοβούλιο και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην περικοπούν οι συντάξεις.

Ο Πιέρ Μοσχοβισί, έδειξε από τώρα, ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι persona non grata  για τους Ευρωπαίους ηγέτες. Ειδικά μάλιστα όταν οι περισσότεροι από αυτούς που “στιγμάτισε” τόσο άκριτα ο Κυριάκος Μητσοτακης, είναι ομογάλακτοι του και ανήκουν Ευρωπαϊκά εκεί που ανήκει και η ΝΔ!

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…