Newsroom

Newsroom

Στην Καθημερινή και στο Liberal όλα καλά; Ο Μουμτζής εξυμνεί τον Μιχαλάκη του Tάγματος Αζόφ

Τέτοιους παιάνες δεν έχει γράψει ούτε για τον Κυριάκο ο Σάκης ο Μουμτζής

Screenshot 3 1 1

Εδώ δεν μιλάμε για ξέπλυμα και για «πλυντήριο», εδώ έχουμε να κάνουμε με δημόσια στήριξη του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ και των μαχητών του.

Ο Σάκης Μουμτζής με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο δήλωσε το θαυμασμό και τη συμπαράστασή του στον «ηρωικό μαχητή Μιχαήλ». Ποιος είναι ο Μιχαήλ; Ο μαχητής του νεοναζιστικού τάγματος «Αζόφ» που συνόδεψε την παρουσία Ζελένσκι στη Βουλή και μαγάρισε την ελληνική δημοκρατία και το ελληνικό κοινοβούλιο.

Και για αυτόν τον Μιχαήλ ο Μουμτζής έγραψε αναλυτικά: «Ο ηρωικός μαχητής Μιχαήλ ας ελπίσουμε, ζωντανός, να μάχεται στα χαλάσματα της Μαριούπολης. Όσοι τον λοιδόρησαν ας το ξανασκεφτούν.

Στο πρόσωπο του καθρεφτίζεται η θέληση ενός λαού να μην παραδοθεί. Σεβασμός στους Μιχαήλ της Ουκρανίας και στη δοξασμένη 36η Ταξιαρχία πεζοναυτών».

Όλα εντάξει στην Καθημερινή και στο Liberal, όπου αρθρογραφεί συχνά ο Μουμτζής, με αυτήν την ντροπιαστική δημόσια στήριξη στους νεοναζιστές στρατιώτες του Αζόφ; Είπαμε να στηρίζουμε απροσχημάτιστα τον Κυριάκο και  τον Άδωνι αλλά όχι και τους Μιχαλάκηδες του Αζόφ.

Να σημειωθεί πως χθες το τάγμα Αζόφ κατήγγειλε τη χρήση χημικών όπλων από τους Ρώσους στη Μαριούπολη τα οποία είχαν ως στόχο και τους μάχητες του τάγματος, αλλά και πάλι δεν σώζεται Σάκη…

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…