Newsroom

Newsroom

Στην εντατική η Μαντόνα από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη

Αναβάλλει την περιοδεία της

madona

Η Μαντόνα αναβάλλει την επετειακή περιοδεία της, για τα 40 της χρόνια στον χώρο, μετά από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που την οδήγησε να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας, αναφέρει το BBC.

Η ποπ σταρ είχε ανακοινώσει στις αρχές του έτους παγκόσμια περιοδεία 35 ημερών με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και με στόχο να γιορτάσει την 40η επέτειο του σινγκλ της, Holiday.

Με την περιοδεία της που έφερε το όνομα Celebration Tour, η ποπ σταρ θα επέστρεφε σε μεγάλα στάδια μετά τις πειραματικές, θεατρικές παραστάσεις της Madame X το 2019 και το 2020, μερικές από τις οποίες ακυρώθηκαν λόγω τραυματισμών στο γόνατο και στο ισχίο της.
<
Τώρα τα σχέδιά της άλλαξαν και πάλι μετά την νέα περιπέτεια με την υγεία της.

Ο μάνατζερ της 64χρονης Μαντόνα, Guy O’Seary επιβεβαίωσε τα νέα με μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία αναφέρεται ότι η σταρ βρίσκεται «υπό ιατρική φροντίδα».

Η υγεία της Μαντόνα βελτιώνεται και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Η περιοδεία της βασίλισσας της ποπ ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει από το Βανκούβερ του Καναδά στις 15 Ιουλίου και θα ολοκληρωνόταν στις 30 Ιανουαρίου 2024, στο Palacio de los Deportes στην Πόλη του Μεξικού.

 

Η ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα εμφάνισε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στην εντατική. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση.

Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία. Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας και για τις επαναπρογραμματισμένες».

 

 

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

Καταγραφή 7

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

«Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες», ανέφερε η Μαρία Καβογιάννη για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Ιρλανδία

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Οι ακτιβιστές στο Τρίνιτι ζητούν από το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας να διακόψει τους δεσμούς…