Στη Νορβηγία φαντάροι και …φανταρίνες κοιμούνται στους ίδιους κοιτώνες (video)

Οι Νορβηγοί φαντάροι στην στρατιωτική βάση του Βάρανγκερ, στην Αρκτική, κοιμούνται στον ίδιο κοιτώνα με τις …φανταρίνες. Η έρευνα πραγματοποιείται…

Οι Νορβηγοί φαντάροι στην στρατιωτική βάση του Βάρανγκερ, στην Αρκτική, κοιμούνται στον ίδιο κοιτώνα με τις …φανταρίνες. Η έρευνα πραγματοποιείται από το Κέντρο Πληροφόρησης για την έρευνα των φύλων στην Νορβηγία. Το αποτέλεσμα της έκθεσης είναι ότι οι unisex κοιτώνες καταρρίπτουν τα στερεότυπα γύρω από το φύλο και όπως αναφέρει η 19χρονη Ελίνα «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην συγκατοίκηση με τα αγόρια. Μικρά ζητήματα όπως η αλλαγή των εσώρουχων γίνεται πολύ εύκολα κάτω από το πάπλωμα!».

 

 

Αξιωματικοί στη βάση επιβεβαίωσαν τα αποτελέσματα της έκθεσης, ότι δηλαδή το ηθικό στις μεικτές ομάδες ήταν ανεβασμένο και ότι η σεξουαλική παρενόχληση μειωμένη. Ο 19χρονος δόκιμος Ματίας, από την ανατολική πόλη Elverum, δήλωσε ότι δεν έχουν αναπτυχθεί ρομαντικές σχέσεις ή σεξουαλικές σχέσεις και ότι είναι απλά «στρατιώτες».

Η βάση στη Νότια Varanger έχει περίπου 500 φαντάρους , εκ των οποίων 15 είναι γυναίκες εθελοντές . Η βάση βρίσκεται κοντά στην πόλη Kirkenes στο νομό Finnmark και ευθύνεται για τη φύλαξη των συνόρων Σένγκεν της Νορβηγίας με τη Ρωσία.

 

 

Βρετανία: Συναγερμός στην Ευρώπη από διαρροή σε εργοστάσιο με ραδιενεργά απόβλητα

Βρετανία: Συναγερμός στην Ευρώπη από διαρροή σε εργοστάσιο με ραδιενεργά απόβλητα

Οι ανησυχίες για την ασφάλεια στο πιο επικίνδυνο εργοστάσιο με ραδιενεργά απόβλητα της Ευρώπης έχουν…

Βόλος: Μαθητές σχημάτισαν με τσάντες τα ονόματα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και του Βασίλη Μάγγου

Βόλος: Μαθητές σχημάτισαν με τσάντες τα ονόματα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και του Βασίλη Μάγγου

Σε μια ιδιαίτερη δημιουργική δράση προχώρησαν μαθητές και μαθήτριες από το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου με…