Στη φυλακή το πρώην μέλος των «Πυρήνων» – Ελεύθεροι οι ΟΥΚαδες – Τι υποστήριξαν για την Greek Mafia

Προφυλακίστηκε με ποινή δύο ετών και ενός μήνα χωρίς αναστολή το πρώην μέλος της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς». Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στις φυλακές να εκτίσει το σύνολο της ποινής - Ελεύθεροι οι ΟΥΚαδες

6108959 1024x683 1

Η ποινή επιβλήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, ενώ νωρίτερα ολοκληρώθηκαν στην Εισαγγελία Πειραιά οι καταθέσεις των 4 συλληφθέντων που κατηγορούνταν για κατοχή όπλων και εκρηκτικών. Δίωξη σε βάρος του συλληφθέντα πορτιέρη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά για πλημμεληματική παράβαση του νόμου περί όπλων.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας φαίρεται να υποστήριξε ότι «η έρευνα που έγινε, πραγματοποιήθηκε σε χώρο, που δεν είναι η οικία μου αποδεικνύεται από το μισθωτήριο» ενώ λίγο μετά στην απολογία του είπε «επέλεξα να προστατέψω τη γυναίκα μου απομακρυνόμενος από το σπίτι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορός του Γ. Καρκανιάς, ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος διέμενε σε άλλο χώρο καθώς «είχε φύγει από το συγκεκριμένο σπίτι επειδή φοβόταν για σωματική του ακεραιότητα. Δημοσιεύματα έλεγαν ότι θα είναι το επόμενο θύμα στο πόλεμο της Greek mafia».

Tα δύο μέλη της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού παραπέφθηκαν στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου και αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

Σε δήλωσή του ο συνήγορος των δυο κατηγορουμένων ανέφερε: «Μια «πολυδιαφημισμένη δικογραφία» ακόμη αποδείχθηκε «άνθρακες», καθώς αμφότεροι οι εντολείς μου μάχιμα στελέχη της πλέον επίλεκτης μονάδας του Ελληνικού Ναυτικού αφέθησαν ελεύθεροι σήμερα από την εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιώς επειδή αποδείχτηκε ότι ουδεμία σχέση είχαν με τον έτερο συλληφθέντα όπως επίσης ουδεμία επικοινωνία είχαν με αυτόν. Ως εκ τούτου όλα τα σημερινά δημοσιεύματα περί δήθεν «συνεργασίας» ποινικών – τρομοκρατών «επικείμενου μεγάλου χτυπήματος, κ.λπ.» αποτελούν φαντασιοπληξίες και κακά σενάρια αποτυχημένων σκηνοθετών. Ευτυχώς που λειτουργοί της Δικαιοσύνης δεν αφήνουν τους αποτυχημένους σκηνοθέτες να υπαγορεύουν τις αποφάσεις τους».

Τέλος σε βάρος του τέταρτου κατηγορούμενου, πορτιέρη, ασκήθηκε ποινική δίωξη για πλημμεληματική παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…