Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των Σέρβων κλεφτών με τις …ζαρτιέρες (photos)

Στη δημοσιότητα δίνονται, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Άμφισσας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών Σέρβων (δύο…

27062014st.ellada speira004 0

Στη δημοσιότητα δίνονται, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Άμφισσας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών Σέρβων (δύο ανδρών και μίας γυναίκας), μελών εγκληματικής οργάνωσης, που ενέχονται στην διάπραξη σωρείας κλοπών, με την μέθοδο της απασχόλησης, από κοσμηματοπωλεία σε διάφορες περιοχές της Επικράτειας.

Οι συλλήψεις τους πραγματοποιήθηκαν στις 25 Ιουνίου στους Δελφούς Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δελφών. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας, εξιχνιάσθηκαν 9 κλοπές και 2 απόπειρες κλοπών από κοσμηματοπωλεία, σε περιοχές της Χαλκιδικής, της Σπάρτης, της Κορίνθου, της Φλώρινας και των Δελφών Φωκίδας.

Επίσης, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, εξιχνιάσθηκαν, μέχρι τώρα, ακόμη 5 περιπτώσεις κλοπών από κοσμηματοπωλεία, σε περιοχές της Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Αγρινίου, Ξυλοκάστρου και Καβάλας αντίστοιχα. Ειδικότερα πρόκειται για τους:

-Jasmina Distefano του Milos και της Jania, γεννημένη την 24-11-1975 στη Σερβία.


-Tekija Hasij του Abaz και της Hasnija, γεννημένος την 06-05-1956 στη Σερβία.


-Suad Dukic του Sadie και της Hatija, γεννημένος την 27-01-1963 στη Σερβία.


Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συγκρότηση και ένταξη σε δομημένη εγκληματική ομάδα, με διαρκή δράση, αποτελούμενη από τρία ή περισσότερα άτομα, που είχαν ενωθεί επιδιώκοντας τη διάπραξη περισσοτέρων κακουργηματικών διακεκριμένων κλοπών με την επιδίωξη οικονομικού οφέλους των μελών της, καθώς και για διάπραξη κλοπών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, τελεσμένες και σε απόπειρα, από άτομα που διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής των δραστών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, «παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 22650 82222 ή 22650 82220 του Αστυνομικού Τμήματος Δελφών Φωκίδας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

yamal barts

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.

Πειραιάς: Εμπλεκόμενος στη δολοφονία Λυγγερίδη ο σύντροφος της 16χρονης που επιτέθηκε σε 19χρονη

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ 2048x1365 1

Πειραιάς: Εμπλεκόμενος στη δολοφονία Λυγγερίδη ο σύντροφος της 16χρονης που επιτέθηκε σε 19χρονη

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας 19χρονης από…