Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της υπηρέτριας που υπνώτισε ηλικιωμένη για την κλέψει

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 47χρονης Γεωργιανής η οποία συνελήφθη…

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 47χρονης Γεωργιανής η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διότι εργαζόμενη ως οικιακή βοηθός σε οικία ηλικιωμένης της χορηγούσε φάρμακα για να την κρατάει σε ύπνωση και την έκλεψε.

Συγκεκριμένα, η 47χρονη ομολόγησε ότι κατά το διάστημα που εργαζόταν στην οικία της 73χρονης, αφαίρεσε σταδιακά το χρηματικό ποσό των 9.000 ευρώ, κοσμήματα, και ενδύματα, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ και τρία κλειδιά θυρίδων που διατηρούσε η παθούσα σε τράπεζα.


Η 47χρονη αλλοδαπή πούλησε στη συνέχεια τα κλεμμένα κοσμήματα σε ενεχυροδανειστήριο, στην περιοχή της Πλ. Ομονοίας. Ο 44χρονος ιδιοκτήτης του ανωτέρω ενεχυροδανειστηρίου παραδέχθηκε ότι η 47χρονη του παρέδωσε κοσμήματα, για τα οποία της έδωσε το χρηματικό ποσό των 13.500 ευρώ, χωρίς να τηρήσει την προβλεπόμενη διαδικασία και συνελήφθη.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την:

Dilana Narsia του Ipolite και της Julieta, που γεννήθηκε το 1967 στη Γεωργία.  Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτής και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476195 και 210-6476541 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

Ο συγγραφέας Θανάσης Τριαρίδης γράφει για τον Οικισμό Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης του 16χρονου Κώστα

Ο συγγραφέας Θανάσης Τριαρίδης γράφει για τον Οικισμό Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης του 16χρονου Κώστα

Με τους Τσιγγάνους αυτού του Οικισμού έζησε ως ενεργός εθελοντής του Δικτύου DROM για πέντε…

Δημοσιογράφος NYT: «Γαλάζιο» θύμα Predator παραδέχτηκε ότι δε μιλάει δημόσια για να μην ωφεληθεί η αντιπολίτευση

Δημοσιογράφος NYT: «Γαλάζιο» θύμα Predator παραδέχτηκε ότι δε μιλάει δημόσια για να μην ωφεληθεί η αντιπολίτευση

«Ξέρω πόσο ντροπιαστικά πράγματα υπάρχουν στο τηλέφωνό μου. Πώς να μιλήσω;»