Στην Αθήνα η "χρυσή" Στεφανίδη: "Ασχολείστε μαζί μου κάθε τέσσερα χρόνια"

Με πολλά χαμόγελα από την ίδια και ακόμη περισσότερα χειροκροτήματα από τον κόσμο που ήταν το «Ελευθέριος Βενιζέλος», επέστρεψε στην Αθήνα η Ολυμπιονίκης του Ρίο, Κατερίνα Στεφανίδη.

57bdaf1d1dc5243b738b476d

Η Κατερίνα Στεφανίδη με το σύζυγό της, Μιτς, έφτασαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου έτυχαν αποθεωτικής υποδοχής από τον κόσμο.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη αυτό που συνέβη στο Ρίο, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονό της από τα ΜΜΕ για τη μέτρια προβολή των επιτυχιών.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, πετύχαμε τον στόχο μας και περιμένω πως και πως να κάνω διακοπές» ήταν τα πρώτα λόγια της 26χρονης αθλήτριας, η οποία «πνίγηκε» στις αγκαλιές των παρευρισκομένων.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Θα συνεχίσω με την ίδια δίψα και τον ίδιο τρόπο για νέες διακρίσεις. Στο Ρίο κάναμε ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για την πρώτη θέση. Πίστευα στο μετάλλιο, κι εγώ και ο άνδρας μου. Αυτός με έκανε να πιστέψω ακόμα περισσότερο το χρυσό», πρόσθεσε η Στεφανίδη, η οποία ρωτήθηκε και για το θέμα που προέκυψε με την εφημερίδα «Αυγή»: «Δεν το ξέρω και δεν το έχω ακούσει το συγκεκριμένο Μέσο» είπε, ενώ έκλεισε με το παράπονό της προς τα μέσα ενημέρωσης: «Έχω κερδίσει μετάλλια και σε πανευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, όμως εσείς ασχολείστε μια φορά τα τέσσερα χρόνια…».

Ερωτηθείσα για τις περιβόητες ατάκες της Ινσιμπάγεβα, όπου ουσιαστικά η Ρωσίδα έλεγε πως από τη στιγμή που αυτή δεν «κατέβηκε» στο Ρίο, τότε ο πρώτος είναι… δεύτερος, η Κατερίνα Στεφανίδη απάντησε: «Να συζητήσουμε για αθλητικά πράγματα», θέλοντας να κλείσει εκεί το θέμα.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…