Newsroom

Newsroom

Στην Αθήνα για Ολυμπιακό ο Βούκοβιτς

Τελειώνει η μεταγραφή του Γιάγκος Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό.

59665da71dc524d27a8b4607

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός της Κόνιασπορ «πάτησε» σε ελληνικό έδαφος το απόγευμα της Τετάρτης κι όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε μέρος των ιατρικών εξετάσεων. Αύριο θα τις ολοκληρώσει κι εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν τα χέρια με την Κόνιασπορ έναντι περίπου 2.2 εκ. ευρώ, ενώ ο Βούκοβιτς θα υπογράψει για τρία χρόνια με ετήσιες αποδοχές που θα ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ.

Συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας έδωσε ο Ολυμπιακός. Μετά το 6-0 επί της Μαλίν, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 της Άλκμααρ, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βάντις Οτζίτζα-Οφόε.

Ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα έκαναν τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών, Οφόε και Καρσελά, με τον πρώτο να «κλέβει την παράσταση». Ο Βέλγος μέσος ήταν ο δημιουργός και των δύο τερμάτων που πέτυχε ο Μπεν στο δεύτερο μέρος και με την εμφάνισή του δικαιολόγησε το «ντόρο» που έγινε γύρω από τη μεταγραφή του.

Η ενδεκάδα που χρησιμοποίησε ο Χάσι: Γιαννιώτης, Φιγκέιρας (63′ Ελαμπντελαουί), Σισέ (63′ Ρομαό), Ρέτσος (37′ Νικολάου), Ντε Λα Μπέγια (63′ Κούτρης), Ζντιέλαρ (63′ Φορτούνης), Μαρτίνς (46′ Οφόε, 77′ Σιώπης), Ανδρούτσος (63′ Ταχτσίδης), Σεμπά (63′ Μάριν), Ελιουνούσι (46′ Καρσελά, 77′ Μανθάτης), Ανσαριφάρντ (46′ Μπεν).

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

μητσοτακης μουζακι

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

«Ας του θυμίσουμε ότι η ΝΔ με το VMRO είναι αδελφά κόμματα, καθώς συμμετέχουν και…

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

1100 e9fe6f8d 3499 412c 810b 6c532298735a

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

Το απόγευμα της Κυριακής η 42χρονη μητέρα, κάτοικος Καλαφατιώνων Κέρκυρας, κατήγγειλε την κόρη της για…