Newsroom

Newsroom

Το στερνό αντίο στη Τζένη Βάνου (βίντεο)

Στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης κηδεύτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η λαϊκή τραγουδίστρια Τζένη Βάνου, η οποία έχασε τη μάχη…

vanou

Στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης κηδεύτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η λαϊκή τραγουδίστρια Τζένη Βάνου, η οποία έχασε τη μάχη με το θάνατο την περασμένη Τετάρτη. Παρόντες, για να της πουν το τελευταίο αντίο, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και απλοί άνθρωποι που γνώρισαν και αγάπησαν την φωνή της.

“Όταν κάποια στιγμή ένα πολύ δυνατό φως σβήσει, για αρκετό καιρό θα πρέπει να συνηθίσουμε στο καινούριο σκοτάδι και να δοκιμάσουμε, πώς τουλάχιστον τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα βρουν το φως. Για μένα ο απότομος τρόπος που έμαθα το χαμό της Τζένης ήταν συγκλονιστικός. Κάποια στιγμή είχα χάσει τη φωνή μου, είχα συγκινηθεί υπέρ του δέοντος”, δήλωσε συγκινημένος ο συνθέτης Μίμης Πλέσσας, ενώ ο Γιώργος Κατσαρός είπε:  “Είχε το θείο χάρισμα της φωνής της που για μένα την κάνει από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες του ελληνικού ελαφρού και έντεχνου τραγουδιού. Ήταν μια κυρία του ελληνικού τραγουδιού, οι συνεργασίες της ήταν πάντα άψογες με τους συναδέλφους της καθώς υπήρξε πολύ αγαπητή. Ήταν πολύ αξιοπρεπής, καταπληκτική μητέρα και μια κοπέλα που αγωνίστηκε από τα πρώτα της βήματα, με σκληρή δουλειά και ξενύχτια”.

Δείτε το βίντεο