Newsroom

Newsroom

Ας σταθούμε όρθιοι

Οι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι όλων των ΜΜΕ, όσοι θέλουν να λέγονται έτσι, μιλάνε για πρωτοφανή γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα…

Οι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι όλων των ΜΜΕ, όσοι θέλουν να λέγονται έτσι, μιλάνε για πρωτοφανή γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα σε περίοδο εκλογών. Τέτοια, δεν έχουν υπάρξει σε παλιότερες και υποτίθεται πιο κρίσιμες εκλογές. Όπως όμως φαίνεται, αυτές οι εκλογές παίζουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την υπόλοιπη Ευρώπη και την Αμερική, δηλαδή τον λεγόμενο Δυτικό κόσμο.

Οι πιέσεις που δεχόμαστε σαν λαός πλέον, απο πολιτικούς του εξωτερικού αλλά και από έντυπα πάσης φύσης, γίνονται, μη κρατώντας καν τα προσχήματα, από αυτούς που τις κάνουν. Προφανώς, όλες είναι κατά του ΣΥΡΙΖΑ και υπέρ μιας φιλομνημονιακής κυβέρνησης ΝΔ με κάποιο συνασπισμό άλλων κομμάτων. Καταρχήν είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται. Είναι κατανοητό, οτι παίζονται μεγάλα γεωστρατηγικά – οικονομικά παιχνίδια , αυτό δεν σημαίνει οτι έχει δικαίωμα ο καθένας, απο όποιο κράτος η όποιο έντυπο, να λέει το κοντό και μακρύ του. Σίγουρα μπορεί ο οποιοσδήποτε να εκφέρει γνώμη αλλά μέσα σε κάποια πλαίσια σεβασμού προς τον άλλον,πόσο μάλλον όταν αυτό αφορά ένα ολόκληρο έθνος.Όμως, μήπως εμείς οι ίδιοι οι πολίτες τους δώσαμε το δικαίωμα να μας συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο?

Που πήγε η αξιοπρέπεια μας?

Εξαντλείται στον Αντώνη στον Βενιζέλο κι στον ΓΑΠ? Μήπως αυτοί δεν έδωσαν την εικόνα του τι είμαστε σαν λαός στους Ευρωπαίους? Αυτούς ψηφίσαμε, αυτούς έχουμε. Και τώρα έρχεται ο Τσίπρας ό οποίος έχει ένα άλλο σχέδιο, άγνωστο ακόμα αν μπορεί να λειτουργήσει η αν είναι ρεαλιστικό τελικά. Οι εκλογές αυτές θα δώσουν πολλά μηνύματα, το πρώτο απο αυτά θα πρέπει να είναι οτι, τελειώσαμε με εσάς που εκφράζατε μια σάπια Ελλάδα, στις προηγούμενες εκλογές χτυπήθηκαν βαριά το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ σε αυτές πρέπει να αποτελειωθούν το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ και να κατακρημνιστεί η ΝΔ η να εξαφανιστεί και αυτή. Όσοι ψηφίσουν ΝΔ απο φόβο για το τι μέλει γενέσθαι είναι αξιολύπητοι, και αυτό γιατί, ο μόνος προεκλογικός αγώνας που έκανε η ΝΔ ήταν να εκφοβίσει τον κόσμο, χωρίς να δώσει καμία ελπίδα καμία προοπτική, εμπορεύεται τον φόβο και το τίποτα. Παίζει με τους ψηφοφόρους στις μεγάλες ηλικίες και την ανασφάλεια τους.

Ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει με γνώμονα πρώτα, την εκκαθάριση του παλιού πολιτικού προσωπικού, υπάρχουν πολλά άλλα κόμματα που μπορούν να υποστηριχθούν. Αυτό είναι μια κίνηση που θα δείξει σε όλο τον κόσμο οτι το έθνος έβγαλε απο πάνω του όλους τους διεφθαρμένους που του στέρησαν την αξιοπρέπεια και την περηφάνια του , αυτό θα είναι μια νίκη του ίδιου του λαού επι του υπάρχοντος συστήματος. Το δεύτερο κριτήριο θα πρέπει να είναι η πιο καθαρή πρόταση για έξοδο απο την κρίση, αυτή που δεν θα περιέχει αυτοκτονίες και θανάτους λόγω έλλειψης φαρμάκων, βλέπε καρκινοπαθείς, όπως και εκβιασμούς από εταίρους. Το τρίτο κριτήριο είναι ισοδύναμο του δεύτερου και είναι η ώριμη απόφαση πλέον, του ελληνικού λαού να ξεκινήσει, επιτέλους, να στηρίζει ανθρώπους οι oποίοι έχουν δύναμη, θέληση, όραμα για την Ελλάδα μας. Υπάρχουν άξιοι πολλοί, ψάξτε και θα βρείτε.

Ας σταθούμε λοιπόν ορθοί και περήφανοι χωρίς φόβους και εκβιασμούς, άλλωστε, εμείς ζούμε εδώ, εμείς θα ζούμε, και εμείς θα επωμιστούμε το μέλλον, όποιο και αν είναι, εμείς συμβάλουμε σε αυτό. Χρειαζόμαστε μια ώριμη ψήφο και μετά αλλάζουν όλα. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αλλάξουμε το μέλλον μας.

http://www.afelis.gr

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

aston villa olympiacos 19252

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού αποφάσισε να γιορτάσει το Πάσχα με έναν ιδιαίτερο τρόπο

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

via2

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

«Σεβαστείτε τα δικαιώματά μου» έλεγε στους αστυνομικούς, φωνάζοντας από τους φρικτούς πόνους επί 13 λεπτά