Newsroom

Newsroom

Στάση εργασίας στα λεωφορεία

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα μπλε λεωφορεία της Αθήνας από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ., προκειμένου οι εργαζόμενοι να…

bus

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα μπλε λεωφορεία της Αθήνας από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ., προκειμένου οι εργαζόμενοι να συνεδριάσουν και να πάρουν αποφάσεις σχετικά με την πορεία των κινητοποιήσεών τους.
Εν τω μεταξύ, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Χάρης Τσιόκας αναμένεται να συναντηθεί με συνδικαλιστές του Μετρό, του Τράμ και των τρόλεϊ, καθώς και με εκπροσώπους των εργαζομένων στον Ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, οι οποίοι θα καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις.

Ξεκινά η διάθεση των καρτών

Στη διάθεση του κοινού δίδεται από σήμερα η ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών, το κόστος της οποίας φτάνει τα 450 ευρώ, 100 ευρώ περισσότερα σε σχέση με πέρυσι.

Η εν λόγω κάρτα καλύπτει όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, μετρό μέχρι το σταθμό «Κορωπί» και τον προαστιακό στο τμήμα της γραμμής του Μαγούλα – Πειραιάς – Κορωπί.

Παράλληλα, ξεκινά και η διάθεση της ετήσιας κάρτας απεριορίστων διαδρομών για λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ αξίας 200 ευρώ. Εξαιρούνται οι γραμμές express του Αεροδρομίου και το τμήμα Βάρκιζα – Σαρωνίδα της γραμμής Ε22.
http://www.enet.gr

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

AP24123016129693

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

Εκατοντάδες συλλήψεις στη Νέα Υόρκη -Η αστυνομία διέλυσε καταυλισμό διαδηλωτών στο πανεπιστήμιο του Τέξας

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV