Σταρόβας εναντίον Κασσελάκη… με «μπηχτή» για το Πολυτεχνείο (video)

«Με τίποτα δεν θα πίστευα πριν από 5 χρόνια ότι θα έβλεπα έναν πολιτικό αρχηγό μαζί με τον σύντροφό του»

Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ANT1, «Το Πρω1νό» με το Γιώργο Λιάγκα το μεσημέρι της Τρίτης και όπως είναι φυσικό κλήθηκε και αυτός με τη σειρά του να σχολιάσει το βασικό θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στη προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με τίποτα δεν θα πίστευα πριν από 5 χρόνια ότι θα έβλεπα έναν πολιτικό αρχηγό μαζί με τον σύντροφό του. Είναι αυτό το καινούριο, θέλει όμως πολύ κουβέντα. Δεν με ενοχλεί αυτή η εικόνα. Η διαφωνία μου είναι όταν γίνεται για συγκεκριμένο λόγο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Αυτά για μια μερίδα ανθρώπων είναι ιερά πράγματα που θα πρέπει να τα αφήνουμε λίγο εκεί που είναι. Αριστερός τι σημαίνει; Στις 17 Νοεμβρίου τι θα κάνει ο Κασσελάκης; Θα πάει έξω από το Πολυτεχνείο να πει: «Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι»; Μπορεί να το δούμε κι αυτό.

Δεν δίνουμε αξία σε τίποτα και όλο αυτό βαφτίζεται από κάποιους διανοούμενους ως κάτι καινούριο το οποίο πρέπει να υποδεχτούμε με ανοιχτές τις αγκάλες και αν διαφωνήσουμε σε αυτό είμαστε και ηλίθιοι» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Κασσελάκης για έξωση 82χρονου: Ιδού η κοινωνική πολιτική της ΝΔ που χρωστάει 400 εκ.

Κασσελάκης για έξωση 82χρονου: Ιδού η κοινωνική πολιτική της ΝΔ που χρωστάει 400 εκ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που…