«Στα άκρα» με τον Μάνο Δασκαλάκη η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Xύνει “κροκοδείλια δάκρυα” για να φανεί “άγιος”»

Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ συνεχίζει να βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας με την ίδια να επιμένει για την αθωότητα της αφήνοντας πλέον πολλές αιχμές για τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη. Η φερόμενη ως κατηγορούμενη σε μια ακόμη τηλεοπτική της παρέμβαση προσπαθεί να μεταφέρει τις ευθύνες στον εν διαστάσει σύζυγό της 

daskalakis 252863 311727 type13262

Μιλώντας μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, εν αναμονή της μεταγωγής της την Δευτέρα ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της δολοφονίας της κόρης της Τζωρτζίνας,  η Ρούλα Πισπιρίγκου έστρεψε τα βέλη της προς τον εν διαστάσει σύζυγό της  και πατέρα των τριών νεκρών παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη, απαντώντας στις δηλώσεις που εκείνος έκανε σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση. Να σημειωθεί ότι ο Μάνος Δασκαλάκης σε δηλώσεις του  στην εφημερίδα Μπαμ είχε  «αδειάσει» την 33χρονη , που δήλωσε πως θα στηρίξει την κατηγορία

 

 

 «Θα κάνω τα πάντα για να δουν τη μάνα είχαν τα παιδιά και θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν Άγιοι».

Απολογείται αύριο η 33χρονη μητέρα

Στο μεταξύ η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αναμένεται αύριο Δευτέρα να βρεθεί εκ νέου ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί, πέρασε ένα τέταρτο 24ωρο στο ΓΑΔΑ.

Είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά που θα μιλήσει και θα δώσει τη δική της εκδοχή για τα όσα έχουν συμβεί με τη Τζωρτζίνα

Η 33χρονη δηλώνει, μέσω των δικηγόρων της, τονίζει ότι δεν αποδέχεται την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση που της αποδίδεται.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί για πρώτη φορά να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήματα, αναφορικά με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικές Αρχές όλο το διάστημα των ερευνών.

Πρόταση γάμου σε συναυλία του Εισβολέα: «Αναστασία θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;» (video)

ποζαρ

Πρόταση γάμου σε συναυλία του Εισβολέα: «Αναστασία θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;» (video)

Λίγο πριν ανέβει η Ιουλία Καραπατάκη στη σκηνή του Φεστιβάλ Πόζαρ μια πρόταση περίμενε μία…

Δεν υποκύπτουν στις πιέσεις του Άδωνη οι ιδιώτες γιατροί: Μόλις 12 δέχθηκαν να πάνε σε δημόσια νοσοκομεία (video)

giatroi

Δεν υποκύπτουν στις πιέσεις του Άδωνη οι ιδιώτες γιατροί: Μόλις 12 δέχθηκαν να πάνε σε δημόσια νοσοκομεία (video)

Απελπισμένος εμγανίζεται ο υπουργός Υγείας, να διαχειριστεί τη βαριά δυσλειτουργία στο ΕΣΥ που προκαλεί η…