Στα άκρα Ίβιτς – Τζαβέλλας: Καταθέτει μήνυση κατά του προπονητή του

Τέλος δεν έχουν οι εσωτερικού κλυδωνισμοί στον ΠΑΟΚ, αφού -σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες- ο Γιώργος Τζαβέλλας ετοιμάζει μήνυση κατά του προπονητή του, Βλάνταν Ίβιτς. Οι τελευταίες προσωπικές αναφορές του Σέρβου, οι κανόνες της FIFA και η πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του, είναι τα κύρια «όπλα» του παίκτη.

584168331dc524de078b4655

Την Πέμπτη ο Ίβιτς μπορεί να αναδίπλωσε τις δηλώσεις του περί «στησίματος», όμως στοχοποίησε εμμέσως τον Τζαβέλλα. «Είπα κάποιοι παίκτες. Μπορεί να ήταν ένας, μπορεί και πολλοί. Εννοούσα τον έναν. Δεν υπάρχει από την πλευρά μου σκέψη ότι υπάρχουν και άλλοι παίκτες που να έχουν σχέση με αυτό» είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τη LIveSport, ο διεθνής αμυντικός ετοιμάζει μήνυση κατά του προπονητή του, έχοντας ως πάτημα τους νέους κανονισμούς της FIFA. Οι κανονισμοί αυτοί ορίζουν πως γίνονται πλέον δεκτές οι προσφυγές ποδοσφαιριστών για μείωση ή προσβολή προσωπικότητας για αθλητικούς λόγους, με τον Τζαβέλλα να διαθέτει το επιχείρημα ότι πρόσφατα ανανεώθηκε το συμβόλαιο του. 

Γι’ αυτό ζήτησε άλλωστε να έχει γραπτώς τους λόγους που υποβιβάστηκε στην Κ-20. Παρεμπιπτόντως, δεν έχει πατήσει στις προπονήσεις της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία και δεν θα το πράξει μέχρι να πάρει στα χέρια του το χαρτί που έχει αιτηθεί.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…