Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν μπορώ να διαγράψω από φίλη μου την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

«Όταν είναι ποινικά αδικήματα κλονίζονται οι φιλίες αλλά όταν υπάρχει διάσταση απόψεων, μπορείς να κάνεις τον άλλον να καταλάβει το λάθος του κι εκεί η φιλία να παραμείνει», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ για όσα δήλωσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

NewsRoom 23/09/2021 | 19:34

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο Στούντιο 4 για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που προκάλεσαν αντιδράσεις και την κοινή τους φωτογραφία που ανέβασε στα social media λίγες μέρες μετά. 

«Ήμουν ο πρώτος που διαφώνησα με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αλλά υπήρξαν κάποιοι που μου είπαν κατέβασε την φωτογραφία. Δεν ζούμε την εποχή του μακαρθισμού. Δεν κλονίζεται η φιλία, όταν έχουμε διαφορά απόψεων. Την ξέρω από πριν γίνει ηθοποιός. Όταν είναι ποινικά αδικήματα κλονίζονται οι φιλίες αλλά όταν υπάρχει διάσταση απόψεων, μπορείς να κάνεις τον άλλον να καταλάβει το λάθος του κι εκεί η φιλία να παραμείνει. Έχω μεγάλο πρόβλημα με αυτούς που θέλουν να ρίξουν ανθρώπους στον καιάδα», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Είπε κι η Βάνα Μπάρμπα κι η Μαρία Ιωαννίδου αλλά με την Ελισάβετ έγινε το σύστριγκλο… Δεν μπορώ να διαγράψω την φίλη μου, η οποία είπε κάτι που δεν συμφωνώ. Παραμένει φίλη μου. Πώς θα δουλεύουμε στα ίδια στούντιο, αν φαγωνόμαστε μεταξύ μας;» πρόσθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

.