Newsroom

Newsroom

Σπύρος Μπιμπίλας: Αιχμές κατά μελών του ΣΕΗ – Τι είπε για τον νέο πρόεδρο (video)

Αρκετά δυσαρεστημένος με τη χαμηλή προσέλευση στις εκλογές του ΣΕΗ εμφανίστηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας

profile player 960x540 12

Δηλώσεις στην κάμερα του ΣΚΑΪ έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας, με αφορμή τις εκλογές που έγιναν στο ΣΕΗ οι οποίες εξέλεξαν νέο πρόεδρο τον Νίκο Καραγιώργη.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην πλέον πρόεδρος και βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας, ανέφερε αρχικά ότι ο Νίκος Καραγιώργης έκανε την ανακοίνωση για την προεδρία μόνος του, πριν αυτό βγει επίσημα. Μάλιστα συμπλήρωσε ότι ο ίδιος και η παράταξη του βγήκαν πρώτοι σε σταυρούς, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τρίτη θητεία λόγω καταστατικού.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς άφησε αιχμές για τα εγγεγραμμένα μέλη του ΣΕΗ που τα περισσότερα δεν πήγαν να ψηφίσουν στις εκλογές, καθώς η συμμετοχή άγγιξε μόνο το 1/3, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να αναφέρει ότι όλο αυτό συμβαδίζει με όλο τον «ωχαδερφισμό« που υπάρχει στην κοινωνία γενικότερα, συμπληρώνοντας ότι δεν πάνε να ψηφίσουν και μετά δεν τους αρέσει το αποτέλεσμα.

Κλείνοντας επισήμανε πόσο σημαντικές είναι οι συλλογικές συμβάσεις λόγω της εκμετάλλευσής που υπάρχει προς τους ηθοποιούς, τονίζοντας ότι χρειάζεται η βοήθεια της πολιτείας, ενώ είπε ότι δεν χρειάζεται καμία συμβουλή ο Νίκος Καραγιώργης απ’ αυτόν.

Δείτε όλα όσα είπε:

Αλλαγή σκυτάλης στο Σωματείο Ηθοποιών: Τέλος ο Μπιμπίλας – Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος

Η θητεία του Σπύρου Μπιμπίλας, ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) έφτασε στο τέλος της και στη θέση του εκλέχθηκε ο Νίκος Καραγιώργης.

Με ανάρτηση του στα social media ο νέος πρόεδρος ενημέρωσε για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, τονίζοντας πως προτεραιότητά του είναι να ανταπεξέλθει και στα πιο δύσκολα καθήκοντα.

«Αλλαγή σελίδας στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σήμερα. Εκλογή νέου προεδρείου και ελπίζω πως από τη θέση του προέδρου του ΣΕΗ θα ανταποκριθώ στα δύσκολα καθήκοντα.

Έχουμε δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο μπροστά. Το δρόμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια της δουλειάς μας που τόσο αγαπάμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μπιμπίλας: «Δεν μπορεί να πανηγυρίζει κανείς»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή τη μέρα διεξαγωγής των εκλογών του Σωματείου είχε σημειώσει πως: «Δεν μπορεί να πανηγυρίζει κανείς», γιατί «Μονο 1100 από τους 3.600 (ηθοποιούς) που έχουν δικαιωμα ψήφου προσήλθαν» στην εκλογική διαδικασία.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Γυναίκα έπεσε από γέφυρα του ΒΟΑΚ όταν σταμάτησε για φωτογραφία – Παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό

Aκρίτα: Το επικό σχόλιο για το επεισόδιο Αρβανίτη με Παπαχλιμίντζο – «Φαπ ηκούσθη στον αέρα»

Δημήτρης Σταρόβας: Άσχημη τροπή – Είχε επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής

Μαρία Καρυστιανού: «Έρχονται μηνύσεις έκπληξη κατά πολιτικών – Από τη σημαία πήραν άδεια για τη Βουλή;»

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…