Newsroom

Newsroom

Σπουδαίος Γαλανόπουλος για τον πανηγυρισμό μπροστά απ’ τους Κροάτες: «Σε κοιτάω κατάματα χωρίς να φοβάμαι»

Σε συνέντευξη που έδωσε ο μέσος της ΑΕΚ μίλησε μεταξύ άλλων για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντιναμό και τον εμβληματικό πανηγυρισμό του

image 6

Πολλά ενδιαφέροντα είναι τα όσα δήλωσε σε συνέντευξη του ο μέσος της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος, στην κάμερα της ΕΡΤ και την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Ο 25χρονος παίκτης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους σοβαρούς τραυματισμούς που έχει περάσει, τη βοήθεια από ψυχολόγο που έχει πάρει και φυσικά τον εμβληματικό πανηγυρισμό που έκανε στο παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όταν και σήκωσε το μαύρο περιβραχιόνιο μπροστά απ’ τους Κροάτες οπαδούς, για να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη.

Για αυτό το περιστατικό ανέφερε: «Η ιστορία ξεκινάει δύο τρία λεπτά πριν μπει αυτό το γκολ. Για κάποιον λόγο από την ώρα που μπαίνω στο γήπεδο, το περιβραχιόνιο μου πέφτει. Κι επειδή δεν μου στεκόταν στο χέρι, δυο λεπτά πριν βάλω το γκολ, το έχω πάρει στο χέρι και το κρατάω στη γροθιά μου. Και γίνεται η φάση και μπαίνει το γκολ, την ώρα που έχω στο χέρι μου το περιβραχιόνιο για τον Μιχάλη. Ο πανηγυρισμός, όπως είχα πει και τότε, ήταν κάτι τελείως αυθόρμητο.

Δεν αλλάζει κάτι και ούτε απαλύνει τον πόνο της οικογένειας του παιδιού. Συμβόλιζε τη δύναμη και πως ό,τι και να έχει γίνει, εγώ που κάθομαι απέναντί σου, με έκρινες, με χτύπησες, με σκότωσες και σε κοιτάω κατάματα, χωρίς να φοβάμαι».

Για το πώς αισθάνεται που είναι ποδοσφαιριστής: «Ήταν ένα όνειρο που το είχα απο πιτσιρικάς όταν ξεκίνησα να ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, απλά δεν κατάλαβα πότε άλλαξε όλο αυτό. Δεν το πήρα χαμπάρι, απλά το ζω»

Για τα προβλήματα τραυματισμού: « «Ποτέ δεν είναι ρόδινη η διαδρομή για κανένα αθλητή. Το θέμα είναι να βγαίνεις πιο δυνατός από αυτές τις καταστάσεις και να προχωράς παρακάτω. Σίγουρα με βοήθησαν οι δικοί μου άνθρωποι, που είναι πολύ λίγοι. Ήταν δίπλα μου. Πλέον είμαι ξανά εδώ γιατί η απουσία μου ήταν αρκετά μεγάλη για έναν ποδοσφαιριστή. Δεν το είχα σκεφτεί πως μπορεί να συμβεί. Συμφιλιώθηκα με αυτή τη σκέψη και προχώρησα παρακάτω».

Για τη βοήθεια που ζήτησε από ειδικό:«Και εγώ στο παρελθόν, είχα πάει σε μία ψυχολόγο για να λέω τα προβλήματα, τα άγχη μου. Με βοήθησε που μιλούσα με έναν άνθρωπο που ξέρει να με καθοδηγήσει. Όταν το χρειαστώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να την πάρω τηλέφωνο»

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…