«Σπάρτακος»: Συνοριοφύλακες ήταν οι Τραμπούκοι Κουκουλοφόροι που επιτέθηκαν με μαχαίρια στους πρόσφυγες

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία για πρόσφατη επίθεση με μαχαίρια σε βάρος προσφύγων σε νησίδα του Έβρου προχώρησε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος.

evros2 2

Σε σημερινή ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι αυτοί που επιτέθηκαν στους 61 πρόσφυγες, πολύ κοντά στην Ορεστιάδα, ντυμένοι με πολιτικά ρούχα και καλυμμένοι με κουκούλες, ήταν συνοριοφύλακες.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Συνεχώς φτάνουν καταγγελίες στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από συνφάνταρους και χαμηλόβαθμα στελέχη που υπηρετούν σε μονάδες τους Έβρου.

Στις καταγγελίες τους περιγράφουν την Τραμπούκικη δράση των Συνοριοφυλάκων που στρέφονται συστηματικά εναντίον των προσφύγων και μεταναστών με ακραία βία.

Αφού τους συλλάβει ο Στρατός, τους χτυπούν, τους κλέβουν, βιαιοπραγούν εναντίον τους, αφαιρούν ρούχα και παπούτσια, για να τους Επαναπροωθήσουν τελικά.

Στις καταγγελίες περιγράφονται οι νέες μεθοδεύσεις των τραμπούκων Συνοριοφυλάκων.

Όχι μόνο είναι ντυμένοι με μαύρες στολές χωρίς διακριτικά και παρουσίαση του ονόματος τους, αλλά συχνά κάνουν περιπολίες σε συγκεκριμένα περάσματα του Έβρου ντυμένοι πολιτικά.

Στόχος τους να παραπλανήσουν τους πρόσφυγες και μετανάστες, που θεωρώντας τους ότι είναι “δικοί τους” οι οποίοι πέρασαν τα σύνορα, να πέσουν στην παγίδα τους και να συλληφθούν.

Μάλιστα υπάρχει και ανεπίσημη κατεύθυνση που θέλει το 80% των προσφύγων που συλλαμβάνονται να Επαπαναπροωθούνται, ενώ το 20%, επιλεγμένο με σεξιστικά κριτήρια καταλήγει σε Κέντρα Κράτησης.

Οι καταγγελίες αποκαλύπτουν ότι από τις τάξεις αυτών των Συνοριοφυλάκων, προέρχονταν οι Τραμπούκοι που ντυμένοι με πολιτικά ρούχα και καλυμμένοι με κουκούλες, επιτέθηκαν με μαχαίρια σε πρόσφυγες σε νησίδα του Έβρου.

Θυμίζουμε:

Λίγες μέρες μετά το στυγερό κρατικό έγκλημα από το Λιμενικό και την προσωρινή κυβέρνηση των Στρατηγών, που είναι συνέχεια της ακροδεξιάς ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το στρατιωτικό κατεστημένο, οργανώθηκε επίθεση μασκοφόρων με όπλα και μαχαίρια στον Έβρο εναντίον 61 προσφύγων-μεταναστών, εκ των οποίων 11 παιδιά, που πέρασαν τα ελληνικά σύνορα και ζητούν «πολιτικό άσυλο»

Στον Έβρο, στην πιο στρατοκρατούμενη περιοχή του ελληνικού κράτους, μασκοφόροι τραμπούκοι που είναι ερώτημα αν ανήκουν στον Στρατό, στην Αστυνομία ή στην Συνοριοφυλακή πραγματοποίησαν την τρομοκρατική αυτή επίθεση που αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση και το αστικό κατεστημένο είναι αποφασισμένοι να εξαπολύσουν δολοφονικές επιθέσεις εναντίον των προσφύγων για να προασπίσουν τα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο και τα συμφέροντα των ΗΠΑ που θεωρούν τον Έβρο ζωτικό χώρο για να εφαρμόσουν τα ενεργειακά και πολεμοκάπηλα σχέδια τους.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησαν, οι πρόσφυγες είπαν, «Δεν θέλουμε να μας επαναπροωθήσουν. Περιμένουμε βοήθεια. Αν μας επαναπροωθήσουν, θα μας συλλάβουν και θα βασανιστούμε ξανά».

Τα άτομα με μάσκες και όπλα ήρθαν στην περιοχή που βρίσκονταν οι πρόσφυγες και με μαχαίρια στα χέρια άρχισαν να επιτίθενται σε πρόσφυγες.

Φαίνεται ότι οι δράστες κουνούν τα μαχαίρια τους αδιακρίτως.

Η στιγμή της επίθεσης καταγράφηκε από κάμερες κινητών τηλεφώνων.

ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΕΙΧΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΜΥΝΑΣ/ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Απαιτείται γενικός Αντιρατσιστικός, Αντιπολεμικός ξεσηκωμός.
Με αντιπολεμικό κίνημα μέσα και έξω από τον στρατό για να Μπολκάρουμε την Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής, να αγωνιστούμε ενάντια στην κυβέρνηση, την ΕΕ, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.

Καμία εθνική συναίνεση-Καμιά εθνική ενότητα με τους εκμεταλλευτές και καταπιεστές-Καμιά εμπλοκή-συμμετοχή στα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

Καμία ανοχή στην Ευρώπη φρούριο και στην Ελλάδα απέραντο πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ
Χαρτιά, άσυλο, στέγαση, εργασιακά δικαιώματα για πρόσφυγες/ισσες και μετανάστ(ρι) ες

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ»

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…