Σοβαρή καταγγελία: "Μας απειλούν πως θα πάθουμε ό,τι και η Κούνεβα"

Σοβαρές απειλές για την ασφάλεια του προσωπικού από την πλευρά της εργοδοσίας, καταγγέλλει εργαζόμενος σε ιδιωτικό συνεργείο, το οποίο έχει…

katharismos 1 630x400 1

Σοβαρές απειλές για την ασφάλεια του προσωπικού από την πλευρά της εργοδοσίας, καταγγέλλει εργαζόμενος σε ιδιωτικό συνεργείο, το οποίο έχει αναλάβει την καθαριότητα στο Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.  

Ο Γιάννης Λύτρας μιλώντας στο Κόκκινο, επισήμανε ότι ο εργοδότης δίνει εκκαθαριστικά και βεβαιώσεις που αναγράφουν πολύ μεγαλύτερα ποσά από εκείνα με τα οποία στην πραγματικότητα αμείβονται οι εργαζόμενοι.

Τίνισε ότι ο εργοδότης απειλεί τους εργαζόμενους, φθάνοντας μέχρι το σημείο να πει «μην ξεχνάτε αυτό που έπαθε η Κούνεβα». Όπως τόνισε ανάλογες πρακτικές και καταστάσεις χαρακτηρίζουν, εξ όσων γνωρίζει, τα περισσότερα από τα εξωτερικά συνεργεία καθαριότητας.

Στους εργαζομένους του εξωτερικού συνεργείου συμπαρίσταται και το σωματείο του προσωπικού του νοσοκομείου.

H Ρούλα Κορομηλά ξεσπά για τα φορτωμένα γαϊδουράκια στα νησιά: «Αν δεν τα καβαλήσεις, δεν θα ‘χει ενδιαφέρον η φωτογραφία στο Instagram;»

koromila

H Ρούλα Κορομηλά ξεσπά για τα φορτωμένα γαϊδουράκια στα νησιά: «Αν δεν τα καβαλήσεις, δεν θα ‘χει ενδιαφέρον η φωτογραφία στο Instagram;»

Σχολιάζοντας τις θλιβερές εικόνες με τα φορτωμένα γαϊδουράκια στα ελληνικά νησιά, η παρουσιάστρια προχώρησε σε…