Σούπερ Καπ Τουρκίας: Η διαμαρτυρόμενη Φενέρ μπήκε με τους νέους, δέχθηκε γκολ στο πρώτο λεπτό και αποχώρησε (video)

Διαμαρτυρόμενη που δεν άλλαξε ημερομηνία ο αγώνας του Σούπερ Καπ η Φενέρ κατέβασε όπως είχε προαναγγείλλει παίκτες της U19 και μετά το πέρας του πρώτου λεπτού αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο

φενερ11

Η Φενέρμπαχτσε επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και αποχώρησε από το γήπεδο στη διάρκεια του Süper Kupa κόντρα στη Γαλατασαράι.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa Conference League επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να διαμαρτυρηθεί εναντίον της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, η οποία δεν ικανοποίησε το αίτημα αναβολής του αγώνα για να προετοιμαστεί για τον προημιτελικό κόντρα στους “ερυθρολεύκους” και το αίτημα ορισμού ξένου διαιτητή.

Πριν από τον αγώνα, ο ιδιοκτήτης της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, παραχώρησε 40λεπτη συνέντευξη Τύπου στην οποία έκανε λόγο για διαφθορά και οργανωμένο σύστημα που λειτουργεί εις βάρος της ομάδας του.

Η Φενέρμπαχτσε παρατάχθηκε με ενδεκάδα νεαρών ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στη Σανλιούρφα, αλλά όχι αποκλειστικά από την Κ19, η οποία την ίδια ημέρα είχε αγώνα για το ηλικιακό πρωτάθλημα.

Ύστερα από το ζέσταμα που έγινε κανονικά, η Γαλατασαράι άνοιξε το σκορ στα 50 δευτερόλεπτα με τον Μάουρο Ικάρντι και στη συνέχεια, με τη σέντρα, ένας άνθρωπος της Φενέρμπαχτσε έδωσε το σύνθημα για αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο.

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.