Σοκάρουν τα ποσοστά Κασιδιάρη σε Κολωνό και Κυψέλη

Το 16,1% του Ηλία Κασιδιάρη στην Αθήνα ήταν το σοκ των εκλογών. Μάλιστα, ο υποψήφιος του ακροδεξιού κόμματος για την…

kasidiaris1378484119

Το 16,1% του Ηλία Κασιδιάρη στην Αθήνα ήταν το σοκ των εκλογών. Μάλιστα, ο υποψήφιος του ακροδεξιού κόμματος για την Αθήνα σε κάποια δημοτικά διαμερίσματα ξεπέρασε ακόμη και το 20%, ενώ η Ελληνική Αυγή πανελλαδικά μετά τις χθεσινές περιφερειακές εκλογές μετράει περισσότερες από 400.000 ψήφους.

Παρά τις διώξεις και την κατακραυγή ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής σε περιοχές όπως τα Κάτω Πατήσια, ο Κολωνός, η Ακαδημία Πλάτωνος και ο Άγιος Μελέτιος που ανήκουν στο 4ο δημοτικό διαμέρισμα συγκέντρωσε ποσοστό 20%. Στις περιοχές της Κυψέλης, της Πλατείας Αμερικής και Αττικής ο Η. Κασιδιάρης είχε ποσοστό 18,8, ενώ στο 5ο δημοτικό διαμέρισμα που περιλαμβάνει τα Πατήσια, την περιοχή του Κολιάτσου, τον Άγιο Ελευθέριο και τη Ριζούπολη συγκέντρωσε ποσοστό 16,2%.

Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις Περιφέρειες

Ο υποψήφιος με την Ελληνική Αυγή για την Αττική κατάφερε να πετύχει για το κόμμα του διψήφιο ποσοστό με 11,1%. Η Χρυσή Αυγή, ως Ελληνική Αυγή στις αυτοδιοικητικές εκλογές κατάφερε σε 8 περιφέρειες να πετύχει ποσοστό άνω του 5%. Τα στελέχη θεωρούν επιτυχία το 8,7% στη Στερεά Ελλάδα και την Κεντρική Μακεδονία, αλλά και το 8,9% στην Πελοπόννησο. Στο 7,8% το ποσοστό του κόμματος στην Δυτική Ελλάδα, ενώ σε Θεσσαλία και Ανατολική Μακεδονία και Θράκη κινήθηκε στο 6,9% και 6,2% αντίστοιχα. Στο 5,7% το ποσοστό της Ελληνικής Αυγής στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο 5,2 στο Ιόνιο, ενώ κάτω από το 5% το κόμμα κινήθηκε μόνο στις περιφέρειες Κρήτης και Ηπείρου με 3,3% και 4% αντίστοιχα.

 

Πειραιάς: Εμπλεκόμενος στη δολοφονία Λυγγερίδη ο σύντροφος της 16χρονης που επιτέθηκε σε 19χρονη

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ 2048x1365 1

Πειραιάς: Εμπλεκόμενος στη δολοφονία Λυγγερίδη ο σύντροφος της 16χρονης που επιτέθηκε σε 19χρονη

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας 19χρονης από…

Συναγερμός στη Νέα Χαλκηδόνα: Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα – Έδωσαν περιθώριο μιας ώρας

Ektakti Epikairotita 0

Συναγερμός στη Νέα Χαλκηδόνα: Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα – Έδωσαν περιθώριο μιας ώρας

Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι έλεγχοι των Αρχών στο κτήριο…