Σοκάρουν τα ευρήματα από την ιστοπαθολογική της Τζωρτζίνας: «Δεν βρέθηκαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου»

Θα διερευνηθεί συγκριτικά ο θάνατος της Τζωρτζίνας με τον θάνατο της μικρής Μαλένας - Πλέον αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις 

patra 4

Σε πολύ σημαντικά συμπεράσματα οδηγούν οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας, το τρίτο κατά σειρά παιδί από τη Πάτρα που βρέθηκε νεκρό.

Όπως λοιπόν αποκαλύπτει ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA: «δεν βρέθηκαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου, αλλά ούτε και καρδιακό πρόβλημα, το οποίο θα εξηγεί μια ξαφνική ανακοπή».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ρεπορτάζ, πλέον ζητείται περαιτέρω έρευνα για φαρμακευτικές ουσίες που χορηγήθηκαν στο μικρό κορίτσι. Όπως σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος: «το ενδιαφέρον στρέφεται στις ουσίες που έχει λάβει. Φαίνεται ότι οι ουσίες που έχει λάβει και έχουν προκαλέσει ορισμένες βλάβες στο ήπαρ και τον πνεύμονα είναι αυτές που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο».

Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη, καθώς τα δεδομένα από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας οδηγούν σε σημαντικά συμπεράσματα και δίνουν νέα κατεύθυνση στην έρευνα.

Επιπλέον, ζητείται να διερευνηθεί συγκριτικά και ο θάνατος της μικρής Μαλένας.

Σε ότι αφορά την Τζωρτζίνα, αξίζει να σημειωθεί ότι λάμβανε διαφορετικές φαρμακευτικές ουσίες από την Μαλένα, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα».

Πλέον αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν αλλοιώσεις σε ζωτικά όργανα του μικρού κοριτσιού, οι οποίες προκλήθηκαν από τη λήψη κάποιας φαρμακευτικής ή άλλης ουσίας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στα ευρήματα αναφέρεται ότι ορισμένες από τις βλάβες που έχουν προκληθεί στο ήπαρ και τον πνεύμονα, φαίνονται να έχουν προκληθεί από παράγοντα που προκαλεί λευχαιμία. «Θυμίζω ότι λευχαιμία έχει εντοπιστεί για το πρώτο κορίτσι, για τη Μαλένα».

Η αλήθεια για τα όργανα της μικρής Ίριδας

Παράλληλα, νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο πατέρα ζήτησε  γίνει ιατροδικαστική έκθεση στα Ιωάννινα για το μικρότερο παιδί της οικογένειας, τη μικρή Ίριδα.

Έτσι, σύμφωνα με το LiveNews, ο πατέρας παρέλαβε ο ίδιος τα όργανα του παιδιού από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών και τα μετέφερε στα Ιωάννινα μόνος του.

Ξεσπά ο πατέρας των νεκρών παιδιών στην Πάτρα 

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση επιχείρησε να στείλει ο 30χρονος Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα, που αποτελεί ένα από τα κεντρικά πρόσωπα σε αυτό το δράμα.

Με δηλώσεις που έκανε στις πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1 και του Alpha, ο Μάνος Δασκαλάκης επιχειρεί να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, και ιδιαίτερα σε εκείνους που με δηλώσεις δίνουν τροφή για ορισμένα τραγικά σενάρια. 

Ο πατέρας των νεκρών παιδιών από την Πάτρα δήλωσε στην εκπομπή του ALPHA ότι: «Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω τη δική σας εκδοχή, των δημοσιογράφων, πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές».

Όπως είπε η δημοσιογράφος Κατερίνα Πολυδώρου, που μίλησε μαζί του, άκουσε έναν άνθρωπο που δεν έχει όρεξη για ζωή.  Επιπλέον, η ίδια η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης της είπε ορισμένες ακόμα σκέψεις, τις οποίες δεν της επέτρεψε να μεταφέρει δημόσια.

Παρόμοιες δηλώσεις έκανε και στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε ότι είναι έξω φρενών με όσα ακούγονται στη δημόσια σφαίρα, και πως είναι έτοιμος να σπάσει τη σιωπή του και να δώσει τις δικές του εξηγήσεις όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου.

 

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

Καταγραφή 7

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

«Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες», ανέφερε η Μαρία Καβογιάννη για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Ιρλανδία

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Οι ακτιβιστές στο Τρίνιτι ζητούν από το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας να διακόψει τους δεσμούς…