Newsroom

Newsroom

Σοκαριστικό βίντεο από τη φωτιά στο ΕΠΑΛ στην Άμφισσα – Μαθητές ζητούν βοήθεια στο παράθυρο!

Οκτώ μαθητές πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο - Παραμένουν σε αυτό ένας ακόμα μαθητής και μια καθηγήτρια

fotia epal amfissa

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (2/4) σε χώρο του ΕΠΑΛ Άμφισσας, με αποτέλεσμα όλο το κτίριο να τυλιχτεί στους καπνούς και στην Πυροσβεστική να σημάνει συναγερμός.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε όταν ένα αποκριάτικο άρμα από πολυουρεθάνη τυλίχθηκε στις φλόγες κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο ντοκουμέντο, από το παράθυρο βγαίνουν πυκνοί καπνοί, με τους μαθητές να φωνάζουν στους συμμαθητές τους να απομακρυνθούν.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και κατάσβεσαν την πυρκαγιά, ενώ πραγματοποίησαν έρευνα σε όλα τα σημεία του κτιρίου για τυχόν εγκλωβισμένους μαθητές.

Εννέα μαθητές και μία καθηγήτρια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους καθώς αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα.  Πριν από λίγο, οι 8 μαθητές πήραν εξιτήριο.  Ο ένατος μαθητής και η εκπαιδευτικός παραμένουν στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Την ίδια στιγμή Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από την φωτιά που ξέσπασε στο ΕΠΑΛ.

Στο οπτικό υλικό φαίνονται μαθητές να βγαίνουν από το κτίριο ενώ άλλοι βρίσκονται ακόμα σε αίθουσα από την οποία βγαίνουν καπνοί και διακρίνονται στα παράθυρα και φωνάζουν «βοήθεια»!

 

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…