Newsroom

Newsroom

Σοκαριστικό Bullying: Έσβησαν τσιγάρο στο μάγουλο 14χρονου μαθητή (video)

«Αλβανέ γύρνα στην πατρίδα σου»

τσιγαρο

Μια ακόμα υπόθεση bullying έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή την φορά στην Πέλλα όπου ένας 14χρονος μαθητής δέχτηκε επίθεση με αναμμένο τσιγάρο στο πρόσωπό του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Ο 14χρονος μαθητής προσπάθησε να αντισταθεί ωστόσο δεν μπόρεσε καθώς ο 15χρονος που του επιτέθηκε τον είχε εγκλωβίσει.

Η μητέρα του έκανε καταγγελία στην αστυνομία και ανέφερε ότι του λένε «γύρνα στην πατρίδα σου», σημειώνεται ότι ο 14χρονος έχει καταγωγή από την Αλβανία.

 

Ο 15χρονος «νταής» που κάνει bullynig έχει δημιουργήσει αλλεπάλληλα σοβαρά προβλήματα στο σχολείο που πηγαίνει αλλά και σε πρόσφατη εκδρομή με συμμαθητές του.

«Καθόμουν με την παρέα μου κι άρπαξε τη ζακέτα μου, μου τη πέρασε στο λαιμό κι άρχισε να την σφίγγει»

«Έρχεται και πατάει το τσιγάρο όλο στο μάγουλο εγώ εκείνη την στιγμή τα έχασα έπεσα κάτω από τον πόνο πήρα το 100. Και εκεί πέρα που ερχόντουσαν οι άλλοι να δουν αν είμαι καλά αν ζαλίζομαι και θα λιποθυμήσω έρχεται αυτός και μου λέει για αν δω πολύ σε έκαψα; Μου λέει καλά σε έκανα».

Όμως ο άγριος βασανισμός του παιδιού δεν είναι ο πρώτος που υφίσταται.  Όπως λέει το ίδιο και όπως κατέθεσε και η μητέρα του στην αστυνομία, το μαρτύριό του ξεκίνησε τα Χριστούγεννα. Η κακοποίηση από παρέα 5 συμμαθητών του ήταν συστηματική ακόμα και μέσα στο σχολείο. Μάλιστα, δεν δίστασαν ακόμα και να επιχειρήσουν να τον πνίξουν.

«Μου άρπαξε τη ζακέτα που την είχα περάσει εδώ δεν την φορούσα εκείνη τη στιγμή μου τη πέρασε στο λαιμό και άρχισε να με σφίγγει και εγώ προσπαθούσα να τη βγάλω δε τα κατάφερα και τον είδε ένας φίλος μου ένα πολύ καλός μου φίλος και πήγε τον έσπρωξε».

Η μητέρα του παιδιού καταγγέλλει ότι οι καθηγητές δεν έχουν κάνει το παραμικρό για να σταματήσει το bullying και ότι το κίνητρο των επιθέσεων είναι η καταγωγή της οικογένειας.

«Του έλεγαν. Γύρνα στη πατρίδα σου θα σε σκοτώσουμε θα σε κάνουμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

 

Συναγερμός στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους

Ξύλο στη Βουλή: «Θα σε βάλω φυλακή, πα..@@..στα» – Πώς ξεκίνησε o τσακωμός Φλώρου και Γραμμένου (photos)