Newsroom

Newsroom

Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο: Νεκρός ο πρωταθλητής αγώνων αυτοκίνητου Κώνσταντίνος Τακιδέλλης

«Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε... Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου...», γράφει σε μια συγκινητική ανάρτησή του το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, για να αποχαιρετήσει τον 19χρονο.

279087672 3093368400977682 4579297517612082106 n

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως ο άτυχος νέος που «έσβησε» τα ξημερώματα στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Ιωνία, ήταν πρωταθλητής αγώνων αυτοκινήτου…Ο οδηγός, 19 ετών βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ σοβαρά τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμια του αυτοκινήτου ο συνοδηγός 21 ετών.

Ο λόγος για τον Κώστα Τακιδέλλη που είχε στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία Crosscar. 

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο Τακιδέλλης κατάφερε να στεφθεί τον Δεκέμβριο του 2021 πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία του Crosscar. Στη Χαλκίδα ήταν νεότερος μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου.

«Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε… Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου…», γράφει σε μια συγκινητική ανάρτησή του το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, για να αποχαιρετήσει τον 19χρονο.

Συγκεκριμένα, πέρυσι τον Δεκέμβριο στη Χαλκίδα, αν και ήταν ο νεότερος μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου, πήρε την πρώτη θέση.

Υπενθυμίζεται πως ο 19χρονος Κώστας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης, όταν το όχημά του εξετράπη της πορείας του, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ενώ κινείτο επί της Λεωφόρου Κύμης στο ύψος της Καποδιστρίου, με αποτέλεσμα να πέσει από γέφυρα.

Μαζί του ήταν ένας νεαρός ο οποίος τραυματίστηκε βαριά σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ από την πτώση το αυτοκίνητο μετετράπη σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Βίντεο: Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…