Newsroom

Newsroom

Σοκάρει μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα: Έριξε μια ματιά ο ύπαρχος, σκουπίδι να έπεφτε θα έδειχνε μεγαλύτερο ενδιαφέρον

«Πήγε ο κόσμος στον καπετάνιο και του χτύπησε την πόρτα και αυτός έκλεισε την πόρτα». Καμία προσπάθεια διάσωσης - Ούτε ένα σωσίβιο. «Το πλοίο έφυγε απαθέστατο λες και πηγαίναμε ένα ταξιδάκι να περάσουμε όμορφα».

untitled 6

Οργή προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με τη χθεσινή τραγωδία που σημειώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, όταν ένας 36χρονος έχασε με τον πιο τραγικό τρόπο τη ζωή του.

Διαβάστε επίσης: Επιβάτης Blue Horizon: «Ο κόσμος φώναζε “φονιάδες αφήστε τον να μπει”, μας κερνούσαν καφέδες μετά»

Η στάση του καπετάνιου και του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon μετά τη μοιραία απώθηση του 36χρονου από τον καταπέλτη προκαλεί ιδιαίτερα αίσθηση, καθώς αποποιούνταν με την ανακοίνωσή τους από τα μεγάφωνα του πλοίου κάθε ευθύνη για τον τραγικό θάνατο του 36χρονου και με τον πιο απάνθρωπο τρόπο, κάνοντας λόγο για καθυστέρηση εξαιτίας περιστατικού για το οποίο «καμιά ευθύνη δε φέρουν».

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στον Πειραιά: Κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία οι συλληφθέντες από το Blue Horizon

Αυτόπτης μάρτυρας στο MEGA

«Το βίντεο το πήραμε από άλλη κοπέλα και εμείς το στείλαμε στο λιμεναρχείο. Γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή από τα μίντια γράφανε ότι ο άνθρωπος πήδηξε μόνος και έπεσε. Εμείς από την ώρα που ξεκίναγε το πλοίο και έβαζε μπροστά τις μηχανές, ακούω φωνές και τρέχω στο πίσω μέρος και βλέπω τον τύπο αυτόν του πλοίο να απωθεί έναν άνθρωπο που προσπαθούσε να μπει στο καράβι.

Όλος ο κόσμος φώναζε γιατί ήταν φως φανάρι ότι θα πέσει στη θάλασσα, αυτός  συνέχει με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στη θάλασσα. Όλος ο κόσμος φώναζε κυρία μου,  ήταν φως φανάρι ότι θα γίνει το κακό. Γατί την ώρα που προσπαθούσε να μπει ο άνθρωπος εκείνη την ώρα τραβιόταν ο καταπέλτης. 

Ρίχνει μια ματιά ο ύπαρχος, και γατί να έπεφτε και σκουπίδι να έπεφτε, θα έδειχνε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Και έπειτα γυρνάει και δίνει σήμα ότι είναι ελεύθερο να φύγει το πλοίο απαθέστατα. Δίνει σήμα και φεύγουμε και σηκώνεται ο καταπέλτης αντί να μείνει ο καταπέλτης κάτω, να μπει έστω ένα σωσίβιο, να γίνει έστω μια προσπάθεια διάσωσης. Καμία προσπάθεια.

Όλος ο κόσμος φώναζε. Το πλοίο έφυγε απαθέστατο λες και πηγαίναμε ένα ταξιδάκι να περάσουμε όμορφα. Ο άνθρωπος, τον τράβηξε η δίνη της θάλασσας και έπειτα ξεβράστηκε επάνω και τον τράβηξε πάλι μετά η δίνη κάτω.

Έφυγε το πλοίο και από ότι έμαθα πήγε ο κόσμος στον καπετάνιο και του χτύπησε την πόρτα και αυτός έκλεισε την πόρτα».

«Το πλοίο έφτασε σχεδόν Αίγινα και ξαναγύρισε πίσω με εντολή του εισαγγελέα».

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…