Newsroom

Newsroom

Σοκάρει καταγγελία εργαζόμενης στον τουρισμό: Κοιμόμουν στο αυτοκίνητo γιατί έπρεπε να μένω σε σπίτι με ποντίκια (video)

Έπρεπε να μείνει σε ένα σπίτι που βρισκόταν σε σπηλιά με τα έπιπλα φαγωμένα από τα ποντίκια, και μαζί με τρεις άνδρες συναδέλφους της.

5421684

Τον εργασιακό Μεσαίωνα έζησε ακόμα μια εργαζόμενη στον Τουρισμό, και τα όσα περιέγραψε στην κάμερα, προκαλούν πραγματική οργή και νεύρα απέναντι στις εργοδοτικές αυθαιρεσίες που καταπατούν ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα

Όπως αναφέρει η ίδια στο mykonoslive.tv το δωμάτιο που της παραχώρησε η επιχείρηση ήταν σε άθλια κατάσταση. Έπρεπε να μείνει σε ένα σπίτι που βρισκόταν σε σπηλιά με τα έπιπλα φαγωμένα από τα ποντίκια, και μαζί με τρεις άνδρες συναδέλφους της. Η ίδια αδυνατούσε να μείνει εκεί και κοιμόταν στο αυτοκίνητό της επί τρεις μήνες. Μάλιστα όπως σημειώνει, έκανε μπάνιο στις ντουζιέρες της παραλίας.


 Τα χρήματα που παίρνει ένας εποχικός εργαζόμενος δεν αρκούν σε καμία περίπτωση για να εξασφαλίσει μόνος του τη διαμονή του. Αλλά τα καταλύματα που προσφέρουν οι επιχειρήσεις σε πολλές περιπτώσεις είναι άθλια. Η ίδια περιγράφει τις δυσκολίες και τους κινδύνους που αντιμετώπισε με το να ζει στο αυτοκίνητο και να μπορεί να είναι ταυτόχρονα αποτελεσματική στη δουλειά της. Μάλιστα όπως καταγγέλλει ο εργοδότης της δεν της κατέβαλε όλα τα δεδουλευμένα.

** Φωτογραφία Αρχείου

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…