Σόκαρε Μελιτά και Σεργουλόπουλο ο Αποστόλου: «Έκανα τον Άμλετ με τη νεκροκεφαλή της μητέρας μου» (video)

«Τρία χρόνια μετά τον θάνατό της, πήγαμε με τον τεχνίτη για την εκταφή, ανοίγει την τρύπα και του λέω: πόσα οστά έχουμε; Μου λέει: 260. Του λέω: φύγε.», ανέφερε ο Δημήτρης Αποστόλου

Αποστόλου

Ο γνωστός σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά και μεταξύ άλλων μίλησε για την ιστορία της μητέρας του και εξομολογήθηκε τις τελευταίες στιγμές μαζί της.

«Λίγο πριν «φύγει» η μητέρα μου – πήγε από “τρελές αγελάδες”, ένας άνθρωπος χορτοφάγος, ήταν να γίνει κι αυτό, από τα μοιραία που λέμε – φτάσαμε στα Χανιά και της λέω: θέλω να ξεκαθαρίσουμε κάτι μεταξύ μας.

Της λέω «επειδή θα πεθάνεις»… ήταν πολύ κουλ, είχαμε τρομερή σχέση… μου λέει «από τι θα πάω;», της λέω «από το μυαλό σου»… και όντως πήγε από εκεί. Έκανε ο ένας ερωτική εξομολόγηση στον άλλο, ήθελα πιο πολύ να μου πει τα κακά που έχω κάνει… δεν βρήκε η έρμη», περιγράφει ο δημοφιλής σεναριογράφος.

«Μου είπε όμως αυτή την κουβέντα που με καθόρισε από ‘κει κι έπειτα. Μου λέει: ξέρω ότι θα πονέσεις, μάνα σου είμαι, αλλά μαζί με εμένα τελειώνει και ο τελευταίος άνθρωπος που σε ενδιαφέρει η γνώμη μου.

Μόνο αυτηνής η γνώμη με ένοιαζε, σχεδόν ούτε η γνώμη των παιδιών μου δεν με ενδιαφέρει. Ακόμα στον ενικό της μιλάω», ανέφερε στη συνέχεια.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 6:30 και μετά

«Τρία χρόνια μετά τον θάνατό της, πήγαμε με τον τεχνίτη για την εκταφή, ανοίγει την τρύπα και του λέω: πόσα οστά έχουμε; Μου λέει: 260. Του λέω: φύγε.

Του δίνω ένα 100άρικο, βουτάω μέσα και τα έβγαζα ένα-ένα τα κόκκαλα. Έκανα και τον Άμλετ με τη νεκροκεφαλή της.

Τα μύρωσα, τα έβαλα σε ένα κουτί και τα κατέβασα στην Αγία Φωτεινή, που ήταν η γειτονιά της. Έπρεπε να κλείσει ο κύκλος», κατέληξε στην αφήγησή του ο Δημήτρης Αποστόλου, με τους παρουσιαστές της ΕΡΤ να παρακολουθούν εμφανώς σοκαρισμένοι.

Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Σοκαριστική μαρτυρία για την εξαφάνιση του 31χρονου – «Εκεί που τον έχω θάψει δεν θα τον βρουν ποτέ»

Βόμβες Μπαλάσκα για την εκτέλεση του «Ζαμπόν»: Ομερτά με διεφθαρμένους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ – Δε τολμάει να μιλήσει κανένας (video)

Παπανικολάου: Δημοσίευσε πόσα λεφτά παίρνει – «Πινόκιο ο Μαρινάκης»

Τι έγινε στο «φροντιστήριο» για το ομόφυλα όταν έκλεισαν οι πόρτες – Η ατάκα Άδωνι που εκνεύρισε

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

Καταγραφή 7

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

«Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες», ανέφερε η Μαρία Καβογιάννη για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Ιρλανδία

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Οι ακτιβιστές στο Τρίνιτι ζητούν από το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας να διακόψει τους δεσμούς…