Σοκ στον Νέο Κόσμο: Βίασε, λήστεψε και ξυλοκόπησε τη σύζυγό του και εκείνη πήδηξε από τον εξώστη

Άφαντος παραμένει ο 40χρονος Κινέζος που κρατούσε δεμένη τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά τους στο Νέο Κόσμο με την 35χρονη να πέφτει από τον 3ο όροφο για να γλιτώσει όταν κατάφερε να λυθεί.

endooikogeneiaki via 696x479 1

Μία 35χρονη γυναίκα από την Κίνα έπεσε από εξώστη 3ου ορόφου πολυκατοικίας στο Νέο Κόσμο και κατέληξε στην βεράντα του πρώτου ορόφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και στο δεξί της πόδι. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και -όπως όλα δείχνουν- πρόκειται για ενδοοικογενειακή βία, αφού ο σύντροφός της έχει διαφύγει και αναζητείται από την αστυνομία.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, είπε στους αστυνομικούς ότι το επεισόδιο είχε γίνει με τον σύντροφό της, με καταγωγή, επίσης από την Κίνα ηλικίας 40 χρόνων.

Όπως κατήγγειλε, της είχε δέσει τα χέρια και τα πόδια, την κρατούσε παράνομα στο σπίτι του για μία ημέρα και όπως είπε πιθανότατα κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο για να διαφύγει.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της αστυνομίας, έχει σταλεί σήμα σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες ενώ έχει ενημερωθεί και το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στην ΕΡΤ περιέγραψε τα έζησε χθες το απόγευμα:

«Άκουσα ένα μπαμ και ήρθα να δω από την κουζίνα τι έπεσε και απλά τη βλέπω να ζητάει βοήθεια στα αγγλικά. Φώναζε. Άνοιξα την πόρτα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Την πήρα μέσα, έκλεισα την πόρτα μην τυχόν έρθει κάποιος από πίσω της. Την πήγα στο σαλόνι και πήρα τηλέφωνο την αστυνομία».

Σύμφωνα με την μαρτυρία της ενοίκου της πολυκατοικίας η 35χρονη γυναίκα σήμερα γύρισε στο διαμέρισμά της με άλλους δύο ομοεθνείς της προκειμένου να πάρει τα πράγματά της ενώ ευχαρίστησε την ίδια και την οικογένειά της που την βοήθησαν.

Σύμφωνα με τους γείτονες το βίαιο περιστατικό -που από τύχη δεν κατέληξε σε τραγωδία- δεν ήταν το πρώτο ανάμεσα στο ζευγάρι, καθώς κατά καιρούς είχαν ξανακούσει το ζευγάρι να φωνάζει και να τσακώνεται.

 

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV