Newsroom

Newsroom

Σοκ στο Κερατσίνι: Άγριο ομαδικό ξύλο μεταξύ 40 ανηλίκων

Νέα συμπλοκή ανηλίκων στο Κερατσίνι έχει σοκάρει την περιοχή

5677640

Νέα συμπλοκή ανηλίκων στο Κερατσίνι έχει σοκάρει την περιοχή, κυρίως για την ευκολία με την με την οποία υπήρξε επίθεση σε βάρος έφηβων από άλλους έφηβους, ουσιαστικά χωρίς αιτία, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Η συμπλοκή έγινε στις 22:00 της Δευτέρας, στο 4ο Λύκειο Κερατσινίου, όταν δύο 16χρονοι και ένας 14χρονος επιτέθηκαν σε έναν 16χρονο και έναν 15χρονο. Οι δράστες φέρονται να τραυμάτισαν τους δύο ανήλικους, προκαλώντας τους ελαφριά τραύματα. Αυτόπτης μάρτυρας είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1: «Πλακώθηκαν στις μπουνιές, έπαιξαν πολύ ξύλο».

Όπως περιέγραψε, μια παρέα έφηβων είχε πιαστεί στα χέρια, με μέλη τους να τσακώνονται μεταξύ τους. Συνέχισε, λέγοντας «τότε ήρθαν δύο παιδιά, τους ρώτησαν τι θέλουν εκεί και δίχως κάτι άλλο χαστούκισαν το ένα από τα δύο παιδιά». Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, λίγο αργότερα έφτασε επί τόπου ο πατέρας του παιδιού, που χτυπήθηκε και αυτός, και κάλεσε την αστυνομία.

Το απίστευτο, όμως, είναι ότι την αμέσως επόμενη ημέρα υπήρξε νέα συμπλοκή έξω από το Λύκειο, αυτήν τη φορά μεταξύ 30-40 ανηλίκων, αγοριών και κοριτσιών. Η οικογένεια του 16χρονου υπέβαλε μήνυση σε βάρος των τριών ανηλίκων, οι οποίοι αναζητούνται από τους αστυνομικούς.

Πηγή: E-peiraias.gr

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…