Newsroom

Newsroom

Σοκ στις ΗΠΑ: Πυροβόλησαν εν ψυχρώ νεόνυμφους σε μπαρ του Ουισκόνσιν

Ένα νεόνυμφο ζευγάρι σκοτώθηκε μαζί όταν πυροβολήθηκαν θανάσιμα μέσα σε ένα μπαρ του Ουισκόνσιν, δήλωσαν οι αρχές.

418874185 705403318453022 5364379145914645445 n

Η Τζίνα Γουάινγκαρτ, 37 ετών και ο Έμερσον Βάινγκαρτ, 33 ετών, σκοτώθηκαν μέσα στο Sports Page Barr στο Έλκχορ, σύμφωνα με την ανακοίνωση από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Γουόλγουορθ έλαβε μια κλήση για πυροβολισμούς και τουλάχιστον «έναν τραυματία» στο σημείο. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν νεκρούς τόσο τον Έμερσον όσο και την Τζίνα.

Οι πυροβολισμοί βρίσκονται ακόμη υπό έρευνα και δεν έχουν γίνει συλλήψεις, σύμφωνα με τις αρχές. Η Τζίνα εργαζόταν ως μπαργούμαν μερικής απασχόλησης στο συγκεκριμένο μπαρ και ο Έμερσον της έκανε παρέα, όταν δούλευε αργά το βράδυ, ανέφερε το WAFB 9.

couple

«Είναι ανατριχιαστικό», είπε ο πατέρας του Έμερσον, Τζεφ Γουάινγκαρτ, στο τοπικό ειδησεογραφικό μέσο για τους θανάτους του ζευγαριού. «Κάποιος πρέπει να τους είδε (τους δράστες) Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήταν μόνο αυτή και αυτός στο μπαρ. Άρα κάποιος τους είδε, και κάποιος έπρεπε να δώσει μια περιγραφή τους, και κάποιος έπρεπε να δει το αυτοκίνητο όταν έφυγε, και καλύτερα να τον βρουν», πρόσθεσε για τον ύποπτο ή τους υπόπτους της δολοφονίας.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Ιούνιο του 2023. Ο Έμερσον ήταν διευθυντής τμήματος σε ένα παντοπωλείο και η Τζίνα εργαζόταν επίσης στην Wisconsin Vision Associates. Τους άρεσε να ψαρεύουν μαζί και ο Έμερσον ήταν λάτρης των σπορ, ενώ η Τζίνα λάτρευε το καραόκε.

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…