Newsroom

Newsroom

Σοκ στην διαφορά της νίκης για εκλογή προέδρου δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις από την Κουμουνδούρου

Τα πρώτα αποτελέσματα από αρκετά εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα έχουν αρχίσει να καταφτάνουν, ενώ η ροή αναμένεται να είναι συνεχής και σύντομα θα υπάρχει ασφαλής εκτίμηση για τον νικητή της βραδιάς.

ΣΥΡΙΖΑ Γραφεια

Έκλεισαν στις 9 το βράδυ οι κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παράταση μίας ώρας που δόθηκε. Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Έφη Αχτσιόγλου είναι στα πολιτικά τους γραφεία και αναμένουν με ενδιαφέρον να δουν το τι επέλεξαν τα μέλη του κόμματος.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ, η διαφορά της νίκης αναμένεται να είναι… σοκαριστική. Αν επιβεβαιωθούν τα όσα διαρρέονται για τέτοια μεγάλη διαφορά, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον το πώς θα κινηθεί η ηττημένη πλευρά την επόμενη ημέρα. Οι εξλίξεις στην Κουμουνδούρου σίγουρα θα είναι ραγδαίες.

Πηγές από την Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι το τοπίο για τους δύο μονομάχους Στέφανο Κασσελάκη και Έφη Αχτσιόγλου αναμένεται να ξεκαθαρίσει γύρω στις 11.00 το βράδυ, και θα μπορεί να υπάρχει η  πρώτη ασφαλής εκτίμηση για τον νικητή (καταμέτρηση περίπου του 80%).

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

λαμια φωτια

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας..