Σκουρλέτης: Σόιμπλε και ΔΝΤ δεν έχουν το δικαίωμα να βάζουν όρους στην ελληνική Βουλή

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν έχουν το δικαίωμα να βάζουν όρους όσον αφορά το πόσοι βουλευτές θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα στην ελληνική Βουλή, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

58d249ee1dc524f3088b4796

«Δεν έχουν δικαίωμα να βάζουν όρους», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο κανάλι STAR και σημείωσε ότι η γραμμή Σόιμπλε καταδεικνύει καθεστώς περιορισμένης ελευθερίας, τόσο για τη νυν κυβέρνηση όσο και για τις προηγούμενες.

Για το θέμα πώλησης μέρους της ΔΕΗ, επισήμανε ότι αρκετά από τα στελέχη των τεχνικών κλιμακίων εκπροσωπούν εγχώρια και ευρωπαϊκά συμφέροντα που εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Παράλληλα, ο κ. Σκουρλέτης εξαπέλυσε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι ζητά από την κυβέρνηση να δεχτεί ό,τι ζητούν οι πιστωτές αλλά ταυτόχρονα αρνείται αν ψηφίσει τα μέτρα που φέρνει η αξιολόγηση.

«Υιοθετώ την κουβέντα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ότι πρόκειται για τζάμπα μάγκα», είπε.

Όσον αφορά την πορεία της αξιολόγησης ο υπουργός Εσωτερικών υποστήριξε πως η ελληνική κυβέρνηση εργάζεται για την επίτευξη συμφωνίας το συντομότερο δυνατόν. 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

predator sms.png 2

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για προμήθεια νέου συστήματος παρακολουθήσεων,…