Newsroom

Newsroom

Σκότωσε συμμαθητή του και έβγαλε… selfie με το πτώμα!

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η ιστορία ενός 16χρονου στην Πενσυλβάνια, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία ενός συμμαθητή του.…

snapchat murder case

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η ιστορία ενός 16χρονου στην Πενσυλβάνια, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία ενός συμμαθητή του. Τον δολοφόνο πρόδωσε η τεχνολογία, αφού ο ίδιος έβγαλε selfie με το θύμα, στέλνοντας έστειλε τη φωτογραφία σε συμμαθητή του, ο οποίος τηλεφώνησε στις Αρχές. 

Ο 16χρονος Μάξγουελ Μάριον Μόρτον συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή όπλου και ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού για τη δολοφονία του Ράιαν Μάνγκαν.  Ο νεαρός έστειλε τη φωτογραφία σε έναν φίλο του Snapchat, η οποία διαγράφει το περιεχόμενο μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Ο φίλος αποδείχτηκε πιο έξυπνος όμως, καθώς έκανε screenshot την εικόνα και στη συνέχεια η μητέρα του επικοινώνησε με την αστυνομία. Ο δράστης ομολόγησε ότι πυροβόλησε τον Ράιαν Μάνγκαν, ενώ μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του, βρέθηκε το όπλο, το οποίο είχε κρύψει κάτω από τα σκαλιά του υπογείου. 

«Η αστυνομία έλαβε ένα αντίγραφο της φωτογραφίας που απεικόνιζε το θύμα να κάθεται σε μία καρέκλα με ένα τραύμα από σφαίρα στο πρόσωπο. Εικονίζει ακόμη έναν μαύρο άνδρα που τραβά μία selfie με το πρόσωπό του να κοιτά την κάμερα και το θύμα να βρίσκεται στο φόντο», ανακοίνωσαν οι αρχές.

Φωτογραφία του δράστη

drastis

Φωτογραφίες του θύματος

thima

thyma 2