Σκληρή κόντρα Πλεύρη Καραμέρου για Ισραήλ και… «Προεδρική Φρουρά» (video)

«Ο κ. Πλεύρης βλέπει το δεντρό και χάνει το δάσος», ήταν το σχόλιο του Γιώργου Καραμέρου

1699267489729

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Θάνο Πλεύρη και Γιώργο Καραμέρο με αφορμή τη ματαίωση χθες (05/11), της αλλαγής της Προεδρικής Φρουράς μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για το Ισραήλ.

Ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Πλεύρης τόνισε ότι δεν γίνεται να παρενοχλείται η αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς στο όνομα οποιασδήποτε διαμαρτυρίας, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Καραμέρο να απαντά χαρακτηριστικά ότι ο κ. Πλεύρης «βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος».

«Στο όνομα της οποιαδήποτε διαμαρτυρίας, δεν μπορεί να παρενοχλείται η αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς», συνέχισε ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος μάλλον δεν είναι και από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές της Παλαιστίνης ενώ από ότι φαίνεται ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ένας από τους διαμαρτυρόμενους ανέβασε τη σημαία της Παλαιστίνης σε κολόνα φωτισμού.

«Ο κ. Πλεύρης βλέπει το δεντρό και χάνει το δάσος. Σε όλο τον κόσμο, το προοδευτικό κομμάτι δεν ανέχεται αυτή την κατάσταση. Εδώ όλος ο κόσμος αντιδρά για το Ισραήλ… και εσείς μας λέτε για τον Άγνωστο Στρατιώτη;», ήταν η απάντηση του Γιώργου Καραμέρου.

Δείτε τον έντονο διάλογο μεταξύ των δύο:

Ο λόγος που δεν έγινε η αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς, και συγκεκριμένα το πρωί Κυριακής στις 11, ήταν το συλλαλητήριο και η συναυλία που είχαν προγραμματιστεί εκείνη την ώρα από το ΠΑΜΕ και εργατικά σωματεία αλλά και συλλογικότητες για την Παλαιστίνη, στην πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λήφθηκε η απόφαση να αναβληθεί η περίτεχνη αλλαγή της φρουράς υπό τον φόβο επεισοδίων.

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV