Σκληρή ανακοίνωση του πρωθυπουργού για ΝΔ – Κουμουτσάκο

Πυρά κατά του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκου εξαπολύει το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

56f6c2c01dc5245f228b4b7c

Με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, καλεί τον εκπρόσωπο της ΝΔ «μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια – τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί – και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών».

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι «εδώ και ένα περίπου μήνα η ηγεσία της ΝΔ παριστάνει τον “κινέζο” στο μπαράζ των δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν την έμμισθη σχέση του κόμματος με κατηγορούμενους για εκβιασμούς» και καταλήγει: «τα τιμολόγια των 18.000 μηνιαίως από το λογιστήριο της ΝΔ, έχουν δημοσιευθεί. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν».

Αντίδραση Γεροβασίλη στο δημοσίευμα του 

«Έθνους»

Νωρίτερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή δημοσίευμα του

«Έθνους» που έκανε λόγο για «ένθερμες σχέσεις» του εμπλεκόμενου σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού Τάκη Μουσσά με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο, ανέφερε ότι «η νέα ηγεσία της ΝΔ, είναι έκθετη και οφείλει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη για την δυσώδη αυτή υπόθεση».

Σύμφωνα με την κυβερνητή εκπρόσωπο «έκπληκτη η κοινή γνώμη πληροφορείται από σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας “Έθνος” τις ένθερμες σχέσεις ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Κουμουτσάκο. Πολύ περισσότερο όταν, όπως έχει αποκαλυφθεί πριν λίγες ημέρες, η ΝΔ πλήρωνε τακτικά στα πρόσωπα αυτά, μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο κ. Κουμουτσάκος, που σε αντίστοιχη περίπτωση θα είχε ήδη ζητήσει παραιτήσεις, οφείλει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του. Η νέα ηγεσία της ΝΔ, είναι έκθετη και οφείλει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη για την δυσώδη αυτή υπόθεση».

Απάντηση με αγωγή από τον Γιώργο Κουμουτσάκο

Εν τω μεταξύ τον δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει η διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη και του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.

Την κατάθεση αγωγής κατά της  Όλγας Γεροβασίλη προανήγγειλε ο Γιώργος Κουμουτσάκος με μήνυμά του στο Twitter. «Καταθέτω αγωγή κατά της κ. Γεροβασίλη», έγραψε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ο κ. Κουμουτσάκος. Λίγο νωρίτερα, πάλι μέσω Twitter, είχε σημειώσει: «Όταν σου επιτίθενται ταυτόχρονα οι μηχανισμοί της εξτρεμιστικής δεξιάς και της Συριζαίικης προπαγάνδας, ξέρεις ότι είσαι στο σωστό δρόμο».

Νωρίτερα, ο κ. Κουμουτσάκος είχε απαντήσει σε αυστηρό τόνο στην Όλγα Γεροβασίλη λέγοντας ότι «στην εποχή της κυβέρνησης που καταστρέφει τη χώρα, τρέχουσες συνομιλίες μεταξύ εκλεγμένου βουλευτή – Εκπροσώπου Τύπου πολιτικού Κόμματος και δημοσιογράφου, που γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη, καταγράφονται από κρατικές υπηρεσίες, δημοσιοποιούνται και μετά παραποιούνται δολίως από την κυβερνητική εκπρόσωπο. Η γκεμπελικής έμπνευσης, χονδροειδής απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων αποδεικνύει ότι, με τρόπο βορβορώδη, στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού εν όψει της Τρίτης».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατηγορεί επίσης την κυβερνητική εκπρόσωπο και «εκείνους που εκπροσωπεί» ότι είναι «ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι». «Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις», συμπληρώνει. «Ο πανικός της κατάρρευσης τους μεταλλάσει κάθε μέρα σε μηχανισμό κατασυκοφάντησης και σπίλωσης κάθε πολιτικού τους αντίπαλου. Αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία» συνεχίζει ο κ. Κουμουτσάκος και καταλήγει: «Τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα δεν θα περάσουν».

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Βία

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 40χρονη γυναίκα, δίπλα στον 42χρονο σύντροφό της, για τρία ολόκληρα…

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…