Σκάνδαλο υποκλοπών-«Εκτός» ΓΕΜΗ η Intellexa

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την εταιρία Intellexa την βασική πρωταγωνίστρια του σκανδάλου των υποκλοπών, η οποία εμπορευόταν το λογισμικό παρακολούθησης Predator.

predator

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών και την εξαγωγή του κακόβουλου λογισμικού παρακολούθησης Predator της Intellexa.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Αυγής»η εταιρεία (που είναι από τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου των υποκλοπών) δεν έχει δημοσιεύσει τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις για το 2021, παρόλο που είναι στις υποχρεώσεις της κι ενώ είχε ενημερωθεί εγκαίρως και από το ΓΕΜΗ. Συγκεκριμένα, η Intellexa είχε ενημερωθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου ότι δεν δημοσίευσε εμπρόθεσμα τις οικονομικές της καταστάσεις, με αποτέλεσμα να τεθεί σε αναστολή καταχώρισης από τις 14 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, η Intellexa θα παραμείνει σε αναστολή για όσο καιρό δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της.

intellexa eggrafo 0

Στο έγγραφο αναφέρεται ότι: «Με σχετική ειδοποίηση 29/09/2023 ενημερωθήκατε ότι από τον έλεγχο των στοιχείων και πράξεων που έχουν καταχωριστεί στο ΓΕ.ΜΗ. προκύπτει ότι η εταιρεία με την επωνυμία INTELLEXA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 154460701000 δεν έχει εκπληρώσει την κάτωθι υποχρέωσή της: Δεν έχει δημοσιεύσει εμπρόθεσμα στο Γ.Ε.ΜΗ. τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις χρήσης του 2021. Παρήλθε η καταληκτική ημερομηνία: 29/09/2023.

Δεδομένου ότι παρήλθαν οι δέκα εργάσιμες ημέρες χωρίς να προβείτε στις αναγκαίες καταχωρίσεις ούτε να απευθυνθείτε με αίτηση στην ΥΓΕΜΗ προκειμένου να εκθέσετε τους λόγους για τους οποίους η εταιρεία δεν πρέπει να τεθεί σε αναστολή καταχώρισης η εταιρεία με την επωνυμία INTELLEXA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 154460701000 τέθηκε σε αναστολή καταχώρισης αυτόματα από 14/10/2023 με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 3810992 και για όσο διάστημα δεν εκπληρώνει τις προαναφερθείσες υποχρεώσεις».

Σημειώνεται ότι προκειμένου να αρθεί η αναστολή καταχώρισης στο ΓΕΜΗ, θα πρέπει η Intellexa να προβεί στις «αναγκαίες καταχωρίσεις και για το σκοπό αυτό παραμένει ενεργή η δυνατότητα υποβολής αποκλειστικά και μόνο των σχετικών αιτήσεων στο πληροφοριακό σύστημα του ΓΕΜΗ».

Εικόνες ντροπής στο «Γεννηματάς»: Πλημμύρισε από ράντζα στην τελευταία εφημερία

gennhmatas

Εικόνες ντροπής στο «Γεννηματάς»: Πλημμύρισε από ράντζα στην τελευταία εφημερία

Δεκάδες ασθενείς φαίνονται στοιβαγμένοι ακόμα και στα επείγοντα, κατά την εφημερία του «Γεννηματάς»

Ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης φτιάχνει κόμμα με φόντο τις εθνικές εκλογές – Πως θα ονομάζεται (video)

korinthia palaioxristianoi sto paidon 15xronos sillipsi tou patera

Ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης φτιάχνει κόμμα με φόντο τις εθνικές εκλογές – Πως θα ονομάζεται (video)

Τι είπε ο παλαιοχριστιανός για το καταστατικό που ετοιμάζεται αλλά και για τους στόχους του…