Newsroom

Newsroom

Σήμερα σύσκεψη των τριών αρχηγών για το αντιρατσιστικό

Για σήμερα στις 18:00 έχει προγραμματιστεί η σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μαξίμου ώστε να συζητηθεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο…

Για σήμερα στις 18:00 έχει προγραμματιστεί η σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μαξίμου ώστε να συζητηθεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο .
Νωρίτερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο. Εντωμεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ζήτησαν τη συνάντηση μετά το αδιέξοδο που έχει προκαλέσει η στάση του Μαξίμου σχετικά με ένα νομοσχέδιο που αποτελεί και οδηγία της ΕΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς θα επιμείνει κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης στη ματαίωση της κατάθεσης του νομοσχεδίου, προτείνοντας ωστόσο στους κυβερνητικούς εταίρους το ενδεχόμενο ενός συμβιβασμού που θα περιλαμβάνει την κωδικοποίηση της υπάρχουσας νομοθεσίας με ορισμένες προσθήκες στοιχείων του νομοσχεδίου Ρουπακιώτη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του τονίζει: «Μετά την προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού για τον ενταφιασμό του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, με προφανή σκοπό να μην διαταραχθούν οι δίαυλοι επικοινωνίας με τη νεοναζιστική Χ.Α., οι άλλοι δύο κυβερνητικοί εταίροι καλούνται να αποδείξουν αν εννοούν όσα λέγουν τον τελευταίο καιρό για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας. Η σύσκεψη θα αποτυπώσει τον βαθμό δορυφοριοποίησης του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ προς την Ν.Δ.».

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

ypes3

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει το πραγματικό πρόσωπο της "αριστείας"…

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…