Newsroom

Newsroom

Σήμερα η επανεμφάνιση Καραμανλή: Ποιοι θα είναι εκεί και τι αναμένεται να πει

Με έντονο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή ομιλία του πρώην πρωθυπουργού 

3970412

Σπάνια παρεμβαίνει στα τεκταινόμενα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και υπό το πρίσμα της καυτής διεθνούς συγκυρίας, η σημερινή του τοποθέτηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Κ. Καραμανλής θα μιλήσει το απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής, στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ».

Καθόλου τυχαίο που στην ανακοίνωση της Οργάνωσης για την εκδήλωση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Στην πρώτη μας εκδήλωση, μας έκανε την τιμή να αποδεχθεί την πρόσκλησή μας και να μιλήσει ο κύριος Κώστας Καραμανλής, πρώην Πρωθυπουργός…»

Εκτός από όσα θα πει ο πρώην πρωθυπουργός το ενδιαφέρον επικεντρώνεται και στο ποιοι θα δώσουν το παρών από τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, μέχρι στιγμής πάνω από 70 βουλευτές της Ν.Δ. έχουν δηλώσει πως θα παρακολουθήσουν την ομιλία Καραμανλή, ενώ αναμένονται και αρκετοί υπουργοί. Πλην του ξαδέρφου  και υπ. Υποδομών Κώστα Καραμανλή, παρόντες θα είναι και κορυφαίοι υπουργοί όπως ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας, ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Βασίλης Κικίλιας και άλλοι.

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, ενώ παρούσα θα είναι και η Ντόρα Μπακογιάννη, πρώην ΥΠΕΞ της κυβέρνησης Καραμανλή, που διατηρεί πάντα δεσμούς με τον πρώην πρωθυπουργό, αναφέρεται επιπλέον στο επίμαχο δημοσίευμα της Καθημερινής.

Το θέμα της ομιλίας του Κώστα Καραμανλή είναι «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών» και είναι προφανές πως πολλοί περιμένουν να δουν τι θα πει για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στον πόλεμο στην Ουκρανία, την ενεργειακή και οικονομική κρίση και φυσικά το τεράστιο ζήτημα της ακρίβειας.

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

σαττι 1

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

Λίγο πριν την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2024, η ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να…